MENÜ

Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Başakşehir ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Nefesleri kesmesi beklenen Başakşehir Kasımpaşa maçını Fanatik.com.tr üzerinden görüntülü ve canlı olarak takip edebilirsiniz.

Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı

İki sezondur ligi Avrupa potasında bitiren Abdullah Avcı’nın Başakşehir’i ile Kasımpaşa’yı ayağa kaldıran Rıza Çalımbay’ın düellosu başladı...

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneğinin (TPFD) ikincisini düzenlediği PFD ödüllerinde, Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunun en iyi 11’ine seçilen Medipol Başakşehir’in 3 futbolcusu, Kasımpaşa maçı öncesinde statta düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Turuncu-lacivertli takımın kalecisi Volkan Babacan, savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ve geçtiğimiz sezon attığı 17 golle adından söz ettiren Edin Visca’ya ödüllerini kulübün asbaşkanı Mustafa Saral verdi.

Tribünde yer alan az sayıdaki taraftar da futbolcuları alkışlayarak tebrik etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ülkede yaşanan olaylar ve şehitler nedeniyle bu yıl PFD ödül töreni düzenlenmemişti.

Tribünler boş kaldı

Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan İstanbul derbisine taraftarlar ilgi göstermedi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda tribünlerin büyük kısmı boş kalırken, Başakşehirli yaklaşık 300 taraftar takımlarını destekledi. Deplasman ekibi Kasımpaşa’nın da yaklaşık 50 taraftarı kendilerine ayrılan tribünde yer alarak, takımlarına destek oldu.

BAŞAKŞEHİR KASIMPAŞA GÖRÜNTÜLÜ CANLI

Kasımpaşa ise ilk haftada deplasmanda Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, ikinci haftada evinde Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk iki haftada 1 puan toplayabilen lacivert-beyazlılar, 17. sırada yer alıyor.

İLK 11'LER;

BAŞAKŞEHİR:
Volkan
Uğur
Yalçın
Epureanu
Eren
Holmen
Mahmut
Cengiz
Marico
Visca
Mehmet
T.D.: Abdullah Avcı

KASIMPAŞA:
Ramazan
Popov
Otigba
Titi
Veigneau
Pavelka
Sadiku
Tunay
Castro
Adem
Koita
T.D.: Rıza Çalımbay

Haberin Devamı
YORUM YAZ