MENÜ

Barcelona-Espanyol maçı ne zaman saat kaçta CANLI İZLE!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın, Barcelona formasını giyeceği ilk maçı, nesine.com üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Barcelona-Espanyol maçı ne zaman saat kaçta CANLI İZLE!

Türk futbolseverlere müjde... Milli futbolcumuz Arda Turan'ın, Barcelona formasını giyeceği ilk müsabakada şifre kalktı!

Ülkemizdeki hiçbir kanalın, İspanya Kral Kupası’nın yayın haklarını almaması sebebiyle televizyonda gösterilmeyecek Barcelona - Espanyol karşılaşması Nesine.com'da naklen izlenebiliyor.

Nesine'ye üye olan futbolseverler, bu mücadeleyi izleme şansına sahip olacaklar.

Enrique: Oynayacaklar

Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, Espanyol karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında, “Arda Turan ve Aleix Vidal iyi durumdalar. İkisi de maçta oynama fırsatı bulacaklar” ifadesini kullandı.

İlk 11 konusunda net bir şey söylemeyen Enrique, “Bu iki ayaklı bir kupa mücadelesi. Ancak biz tek bir maç gibi bakıp, iyi bir skor elde etmek istiyoruz” dedi.




Marca'nın muhabiri Arda'yı yorumladı: Onun gibisi yok


İşte Arda’lı Espanyol kadrosu

Katalan ekibi Barcelona’da, Espanyol mücadelesinin maç kadrosu da açıklandı. Arda Turan’ın da yer aldığı takımda şu futbolcular yer aldı:

Ter Stegen, Masip, Pique, İvan Rakitic, Busquets, Dani Alves, İniesta, Luis Suarez, Lionel Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen ve Mathieu.

‘Başarılar Arda ağabey’

Barcelona’nın, Türkiye’deki tek resmi futbol okulu FCBEscola İstanbul AVEA’nın 500’e yakın minik sporcusu, Arda Turan’ın Katalan ekibiyle çıkacağı ilk maç öncesi milli futbolcuya tam destek verdi. Geleceğin Arda’ları olmak için çalışan minikler, “Hayallerimiz gerçeğe dönüşüyor seninle... Başarılar Arda Ağabey” yazılı pankartı açtı.

Öte yandan İTÜ Ayazağa Yerleşkesi ve Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü’ndeki iki okulda eğitim veren FCBEscola İstanbul Avea Futbol Okulu’nun, yeni yetenekleri keşfetmek için bu hafta sonu ücretsiz bir seçme düzenleyeceği bildirildi.

Sırtında '7' yazacak

Barcelona’da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı bulan Arda, Barça’da 7 numaralı formayı giyecek. Katalanlar’da 7 numaralı formayı geçmişte Luis Figo, Alfonso Perez, Saviola, Larrson, Gudjohnsen ve David Villa giyerken, son olarak geçtiğimiz yaz Chelsea’ye transfer olan Pedro Rodriguez bu numarayı kullanmıştı. Sevilla'dan 18 milyon avro ve tutturulacak hedeflere göre 4 milyon avroluk opsiyonla transfer edilen Aleix ise 22 numaralı formayla Barcelona'ya hizmet verecek.

'Galatasaray hayalinin ötesi de varmış'

Barça formasıyla ilk resmi maçına yarınki Espanyol karşılaşmasıyla çıkması beklenen milli gururumuz, “Bayrampaşa’daki çocuğun en büyük hayali G.Saray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Ama demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an aklımın yetmediği durumların içindeyim” dedi.

Sezon başında dünyayı sallamıştı Barcelona’nın Arda Turan’ı transfer etmesi... Bonuslarla birlikte 41 milyon Euro’ya Katalanlar’a imza atan Arda için tek sıkıntı vardı o da; kulübün transfer yasağının olması. İspanyol devi, bu nedenle Arda Turan ve Aleix Vidal’ı yarım sezon oynatamadı. 6 aylık süreçte Katalanlar’la antrenmanlara çıkan yıldız futbolcu için artık geri sayım sona erdi. Yarın İspanya Kral Kupası’nda Espanyol karşısında sahada olması beklenen milli gururumuz, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez ve İniesta gibi yıldızlarla Camp Nou’da ilk kez bir resmi maçta birlikte oynama şansını yakalayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ