MENÜ

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'a 1-0 kaybettikleri Türkiye Kupası finalinin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Adam bana küfrediyor. Şike yapsana, şike yapsana... Ben şike yapmadım. Ayıp ya insaf yani! Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Beni konuşturmayın. Altından kalkamazsınız!" dedi.

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'a 1-0 kaybettikleri Türkiye Kupası finalinin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İşte Yıldırım'ın sözleri:

'Ben şike yapmadım'

"Ben şike yapmadım, yapsaydım bu 5 sene içinde her türlü belgeler ortaya konurdu. İspat edilirse kendimi köprüden atarım dedim. 2000 yılında Fetullah Gülen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok."

'Oyuncularıma, madalya törenine çıkmayın, dedim'

"Fenerbahçe futbol takımı değil sadece. Fenerbahçe, spor kulübüdür. 10 bin-14 bin kişi orada bize küfür edecek biz de seramoniye çıkacağız. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten. Böyle şey olur mu ya."

'Durmadan ceza ödüyoruz, yazık değil mi?'

"Passolig'in amacı neydi? En ufak bir hadise yapanı yakalayıp atmaktı ama biz hala durmadan ceza ödüyoruz. O zaman Passolig'i neden çıkardınız? Durmadan ceza ödüyoruz. Bu kulüplere yazık değil mi?"

'Bu sene şampiyonu da düşenleri de hakemler tayin etti'

"Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de orta sıraları da hepsini hakemler tayin ettiler. Hakemler kendilerini başka türlü görmeye başladılar."

'Galatasaray hep şike yapıyor'

"Beşiktaş başkanına ceza vermezler, Galatasaray başkanına ceza vermezler, Aziz Yıldırım'a gelince ceza verirler. Önce bu küfürlerin önüne geçin. Ne hale geldik! Adam bana küfrediyor. Şike yapsana, şike yapsana... Ben şike yapmadım. Ayıp ya insaf yani! Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Beni konuşturmayın. Altından kalkamazsınız! Herkes edepli olacak, adam olacak! Bana söylediğiniz zaman ispatlayın."


KUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY! STİCKERLARINIZ FANATİK'TEN...

Haberin Devamı
YORUM YAZ