MENÜ

Aykut Kocaman: Sadece tur yetmez!

Fenerbahçe, Sturm Graz rövanşında ilk kez taraftarıyla buluşacak. Aykut Kocaman, oyuncularıyla yaptığı konuşmasında bunun önemine değindi, “Sadece tur yetmez. Güzel bir futbol oynamalıyız” dedi.

Aykut Kocaman: Sadece tur yetmez!

Sarı-Lacivertliler, Ülker Stadı’nda yeni sezonun açılışını perşembe günü yapacak. Fenerbahçe ilk maçta deplasmanda 2-1 yendiği Sturm Graz’ı ağırlayacak. Yeni sezonda takımla barışan, formalara ve kombinelere büyük ilgi gösteren taraftarların, rövanşta tribünlerin büyük bölümünü doldurmaları bekleniyor.

Aykut Kocaman da taraftarın önünde çıkacakları bu ilk mücadeleye fazlasıyla önem veriyor. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Kocaman, “İlk kez taraftarımızın önüne çıkacağız. Bizden beklentiler büyük. Sadece turu geçmemiz yetmez. Bizi yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımıza ayrıca güzel bir futbol da izletmeliyiz. İlk maçın skorunu unutarak, her şeyimizi sahaya yansıtıp galip gelmemiz gerek. Bu konuda size güveniyorum” ifadelerini kullandı. Futbolcular da geçen sezonki boş tribünlerin ardından, bu senenin farklı geçmesi için her türlü çabayı göstermeleri gerektiği görüşü üzerinde birleşti.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ