MENÜ

Aykut Kocaman'ı hiç böyle görmediniz!

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i deplasmanda 2-0 yendiği maçın sonrasında, sarı lacivertlilerin soyunma odasında daha önce kolay kolay görülmeyen bir olay yaşandı. Bu olayın başrolü de Aykut Kocaman'dı.

Aykut Kocaman'ı hiç böyle görmediniz!

Süper Lig'in 21. haftasında lider Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, maç sonrasında ilginç anlar yaşandı. 'Hiç sevinmiyor', 'Atılan gollere tepki vermiyor' şeklinde eleştirilere maruz kalan Aykut Kocaman, Başakşehir karşısında alınan galibiyet sonrasında soyunma odasında adeta coştu.

Oyuncularının galibiyeti kutladığını gören tecrübeli teknik adam, futbolcularını şaşırttı ve bir anda "Her zaman her yerde en büyük Fener" tezahüratı yaptı. Hocalarını böyle neşeli gören Fenerbahçeli futbolcular, Kocaman'a eşlik ederek soyunma odasında büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Aykut Kocaman, Fernandao'nun golü sonrasında sevincini fazla gösteren Volkan Demirel'i görünce kızmış ve oyuncusunu uyarmıştı. İkinci golden sonra da Volkan, hocasının yanına giderek af dilercesine kutlamasını onunla birlikte yaşadı. Ancak maç sonrası çok farklı bir Aykut Kocaman'ın olduğu görüldü.

Yusuf Dursun

Fanatik yazarlarının Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı yorumları


Volkan Demirel'in gol sevincine Aykut Kocaman engeli


Fenerbahçe soyunma odasını sarı laciverte boyadı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ