MENÜ

Aykut Kocaman'ı çıldırtan gençler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Boluspor hezimetinde oynanan futbol sonrası çok sinirlendi.

Aykut Kocaman'ı çıldırtan gençler!

Aykut Kocaman, 6-2 kaybedilen Bolu maçında oynayan gençlerin futboluna çok sinirlendi. Kocaman, bunu da stattan takım otobüsü yerine, özel aracıyla ayrılarak gösterdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Boluspor ile oynanan ve 6-2 kaybedilen hazırlık maçında bir varlık gösteremeyen gençlerden ötürü adeta çıldırdı. Kocaman, A2 takımdan gelen gençleri hiç beğenmezken, bazılarının amatör takımlarda bile oynayamayacak düzeyde olması karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Onur Topal dışındaki gençleri çok yetersiz bulan Kocaman, A takıma gönderilme kriterlerini gözden geçirdi. Kocaman, özellike bazı oyuncuların yabancı statüsünde olması ve altyapıya alınmalarına rağmen çizdiği vasat görüntü karşısında sinirlendiğini gizlemedi. Kocaman, takım ile birlikte stattan ayrılmak yerine özel aracıyla gitmeyi tercih etti.

Janssen, son 4 haftada sahada olacak

VOLKAN İLK KEZ 6 GOL YEDİ

Fenerbahçe, hazırlık maçında Boluspor’a 6-2 yenilirken kaleci Volkan Demirel de kariyerinde ilk kez bu kadar gol yedi. 36 yaşındaki eldiven daha önce bir maçta en fazla 5 gol yemişti. F.Bahçe, 2008-09’da Kadıköy’de Arsenal’e 5-2 yenilirken kalede Volkan vardı. Volkan’ın özellikle Burak Asan’ın 40 metreden aşırtarak attığı goldeki hatasıyla tepki aldı.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe'de Kocaman sıkıntı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ