'Avrupa için geldim!'

Dirk Kuyt, ülkesinde basına yaptığı açıklamada, “Avrupa Kupaları'nda yer almak için Fenerbahçe'ye imza attım. Biraz hızlı bir karar oldu ama artık bunu düşünmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

'Avrupa için geldim!'

Fenerbahçe’nin Liverpool’dan 1 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Dirk Kuyt, ülkesinde NUsport’a açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, kendisi için en doğru kararı verdiğini belirterek, “Avrupa Kupaları’nda yer almak için Fenerbahçe’ye imza attım. Avrupa Kupaları benim için önemli bir unsur. Fenerbahçe beni kadrosuna katmak için çok istekliydi. Biraz hızlı bir karar oldu ama artık bunu düşünmek istemiyorum” diye konuştu. 32 yaşındaki futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Aynı şehirdeki 3 takım zirveye çıkmak için savaşıyor. Bu durum da dikkatimi çekti. Ayrıca İstanbul harika bir şehir”.

Haberin Devamı

‘Liverpool’a teşekkür ederim’

Dirk Kuyt, İngiliz basınına ise eski kulübü Liverpool hakkında açıklamalar yaptı. Burada 6 yılını geçirdiğini dile getiren golcü oyuncu, “Son sezonum en iyisi değildi ama Liverpool her zaman harika bir kulüptü ve buradaki insanlar harikaydılar. Fenerbahçe’yle anlaştığımdan beri bir sürü veda mesajları alıyorum. Gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorum. Herkese teşekkür ederim. Geçen sene biraz daha fazla oynamalıydım diye düşünüyorum. Sezon sonunda hissettiğim şey yeni bir kariyer, yeni bir ülke ve yeni bir tecrübe idi. Bu yüzden ayrılmayı seçtim” dedi

YORUM YAZ