MENÜ

Atletico Madrid - Real Madrid maçı canlı

İspanya La Liga'da bu hafta Atletico Madrid - Real Madrid derbisi heyecanı yaşanıyor.

Atletico Madrid - Real Madrid maçı canlı

Avrupa'da gözler Madrid derbisine çevrildi. İspanya La Liga'nın 12. hafta mücadelesinde Diego Simeoneli Atletico Madrid, Zidanelı Real Madrid'i konuk ediyor. 54.960 kişilik Vicente Calderon'da oynanacak maçta Atletico Madrid, sezonun tek na mağlup takımı R. Madrid'i mağlup etmek istiyor. Real ise Atletico deplasmanında kazanarak bu sezonki yenilmezlik serisini 12 maça çıkarma amacında...

Atletico Madrid - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bugün saat 22.45'de başlayan Atletico - Real Madrid mücadelesi Lig Tv 3'ten naklen yayınlanıyor. Ayrıca mücadeleyi CANLI-GRAFİKLİ anlatım ile fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

ATLETICO - REAL MADRID CANLI-GRAFİKLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Atletico Madrid - Real Madrid maçı canlı


Madrid derbisi öncesi Real'de ayağı kırılan Toni Kross dışında iki takımda da önemli eksik bulunmuyor. Son maçında Real Sociedad'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Atletico Madrid kendi sahasında ise bu sezon maç kaybetmedi. Atletico 5 maçta 4 galibiyet 1'de beraberlik aldı.

İspanya La Liga'da Barcelona'nın 2 puan önünde lider durumda bulunan Real Madrid ligin tek yenilmeyen takımı. Eflatun-beyazlılar 11 maçta 8 galibiyet alırken 3 maçta da berabere kaldı.


Atletico Madrid - Real Madrid maçı canlı

Haberin Devamı
YORUM YAZ