MENÜ

Atiba Hutchinson Galatasaray derbisinde yok!

Torku Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta Hutchinson, kırmızı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Atiba Hutchinson Galatasaray derbisinde yok!

Spor Toto Süper Lig'in 15 haftasında Torku Arena'da Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, maçın 39. dakikasında sarı kart görmüştü. İkinci yarının 83. dakikasında, Konyaspor'un penaltı atacağı pozisyonda hakem Halis Özkayha'ya itiraz ettiği gerekçesiyle bir sarı kart daha görerek kırmızı kartla oyun dışı kalan Atiba, gelecek hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray derbisinde mücadele edemeyecek.

TFF'nin kurbanı oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, 25 Aralık Perşembe günü Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile karşılaşacağı maçı 21 Ocak 2015 Çarşamba'ya ertelemişti. Eğer bu mücadele ertelenmemiş olsaydı Atiba Hutchinson, kupa maçında cezasını çekecek ve Galatasaray mücadelesinde sahada olacaktı. Ancak kupa maçı ertelendiği için Kanadalı futbolcu cezasını Galatasaray derbisinde çekecek.

Demba Ba derbide sahada!

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesinde Demba Ba, Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş ve Oğuzhan Özyakup sarı kart sınırındaydı. Oğuzhan Özyakup dışında sahada mücadele eden sınırdaki futbolcular, kart görmeyerek Galatasaray derbisindeki sahadaki yerlerini alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ