MENÜ

Ateşleyici Nigel de Jong

Galatasaray’ın son transferi, idmanlarda sergilediği performans ve takım arkadaşlarını ateşlemesiyle dikkat çekti.

Ateşleyici Nigel de Jong

Galatasaray'ın son gün bombası Nigel de Jong’un antrenman performansı, teknik heyeti bir hayli memnun etmiş durumda.

31 yaşındaki ön liberonun sürekli olarak takım arkadaşlarını ateşlemesi ve onları daha fazla çalışmaya zorlaması dikkat çekiyor.

Felipe Melo da büyük maçlarda arkadaşlarını deyim yerindeyse uyandırmasıyla takdir topluyordu.

De Jong şimdiden benzer bir sürece girdi. Ayrıca Hollandalı futbolcunun çalışma disiplini ve oyun zekası da farkını hissettirmiş durumda.


Galatasaray transferlerden kâr etti


İlk 11’de oynayabilir

Riekerink, fiziksel açıdan hiçbir eksiği bulunmayan ve ABD’den düzenli maç oynayarak gelen De Jong’u, ligdeki ilk sınav olan Kayserispor maçında ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılı camiada ise De Jong’un Galatasaray’daki savunma zaafına ilaç gibi geleceği düşüncesi hakim.


Galatasaray'da büyük tehlike!


Hazırlıklar devam ediyor

Milli takıma giden oyuncularından yoksun çalışan Galatasaray’da, Kayserispor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, bu çalışma öncesinde takımıyla kısa süren bir toplantı düzenledi.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Hollandalı hoca, “Sizden performansınızı artırarak sürdürmenizi bekliyorum. Lideriz ve öyle devam etmeliyiz. Şampiyon olmak istiyorsak minimum puan kaybıyla yola devam etmemiz gerekiyor. Bu konuda çok çalışmanızı ve mücadele etmenizi bekliyorum” diye konuştu.


Fatih Terim'le problem yaşayan 10 yıldız!

Haberin Devamı
YORUM YAZ