MENÜ

Asamoah yeniden gündemde

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Asamoah transferi yeniden gündemde...

Asamoah yeniden gündemde

Tudor’un, “Mutlaka bir sol bek almalıyız” sözü üzerine tekrar transferde harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’da, 1 numaralı adayın yine Asamoah olduğu öğrenildi. Hatta Özbek’in, ara transferin ilk gününü işaret ederek, “4 Ocak’ta imzayı atalım” dediği belirtiliyor.

Türkiye’de 4 Ocak 2018’de başlayacak olan ara transfer dönemine hazırlanan Galatasaray’da, öncelik sol bek takviyesi olacak. Takımın başında kalması yönünde karar verilen teknik direktör Igor Tudor’un, “Mutlaka bir sol bek almalıyız” sözü üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’da, 1 numaralı adayın yine Kwadwo Asamoah olduğu öğrenildi. Juventus’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde resmi teklif yapacak olan Galatasaray’da, kulüp başkanı Dursun Özbek’in, ara transferin ilk gününü işaret ederek, “4 Ocak’ta imzayı atalım” dediği belirlendi.

Tudor kampta görmek istedi

Futbol direktörü Cenk Ergün, kendisine iletilen bu talep üzerine menacerlerle temas kurdu. Sarı-Kırmızılılar’ın kısa süre içinde İtalya’ya çıkarma yapması bekleniyor. Tudor’un da yeni sol beki devre arası kampında mutlaka kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor.


Denayer’e yeni talip iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ