MENÜ

Arsenal'de Alexis Sanchez depremi!

Arsenal, dün gece Premier Lig'de karşılaştığı Crystal Palace'ı 3-2 yenerken maç içinde yaşanan bir olay her şeyin önüne geçti. Takımını iki golle galibiyete taşıyan Alexis Sanchez'in skoru 2-1'e getiren golü sonrası kameralara yansıyan görüntüler, Ada basınında tartışmalara neden oldu.

Arsenal'de Alexis Sanchez depremi!

İngiltere Premier Ligi'nde dün gece Crystal Palace'a konuk olan Arsenal, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Topçular'da Alexis Sanchez attığı iki golle takımını galibiyete taşırken Şililinin skoru 2-1'e getiren golü sonrası kameralara yansıyan görüntüler, Ada basınında tartışmalara neden oldu.

Şilili golcünün gol sevincine sadece birkaç futbolcu katılırken diğerlerinin kendi yarı sahalarına doğru yürümesi takımda gruplaşma olduğu şeklinde yorumlandı.

Arsenal'in efsanevi ismi Thierry Henry, mücadelenin ardından Sky Sports'a yaptığı açıklamada gol sevincine katılmayan oyuncuları eleştirerek "Takımda ayrışma var. Siz, orada Alexis Sanchez için değil, Arsenal için mücadele oluyorsunuz. Dolayısıyla golü kim atarsa atsın birlikte sevinmek zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sanchez'in bir süredir takımda mutsuz olduğu ve Londra'dan ayrılmayı kafasına koyduğu konuşuluyordu.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Arsenalde Alexis Sanchez depremi



Fikret Orman'dan Oğuzhan Özyakup resti!


2017 yılının en pahalı transferleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ