MENÜ

Arena'da büyük şölen

Tribün kapatma cezası da Fırtına’yı durdurmaya yetmedi. Taraftara yapılan çağrı ve kampanyalar ses getirdi, binlerce kişi biletler için kuyruk oluşturdu. Trabzonspor’u bugün Alanya karşısında 30 bin taraftardan oluşan dev bir şölen bekliyor olacak.

Arena'da büyük şölen

Sezonun ikinci yarısında yeni mabedi Medical Park Arena’ya kavuşan Trabzonspor, teknoloji harikası stadında en kalabalık günlerinden birini yaşamaya hazırlanıyor. Bu statta oynanan Gaziantepspor mücadelesindeki tezahüratlar sebebiyle tribün kapatma cezası alan ve yaklaşık 11 bin taraftarının desteğinden yoksun kalacak Bordo- Mavililer’i verilen ceza da durduramadı.

Hafta başından bu yana yöneticisinden futbolcusuna el ele vererek taraftarlara yapılan ‘Takımı Alanya maçında yalnız bırakmayın’ çağrıları büyük ses getirdi, binlerce taraftar 20 Lira’dan satışa sunulan biletlere hücum etti.

Kampanya ses getirdi

Yönetimin ‘Bilet sizden, Passolig bizden’ kampanyası da biletlere olan ilgi tavan yaptı.. Tek gişeyle başlayan satışların talebe yetişmemesi üzerine 2 ayrı noktadan daha satışa başlandı, oluşan yüzlerce metrelik taraftar kuyruğu, stadın bugün ağzına kadar dolacağının sinyallerini verdi. Edinilen bilgiye göre satışa sunulan biletlerin dün öğle saati itibariyle 24 bin 500’ü satıldı. 41 bin 461 kişilik Medical Park Arena’da bugün maç saati olan 20.00’ye kadar en az 30 bin taraftarın tribünlerdeki yerlerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ