MENÜ

Arda Turan Çin'e mi transfer oluyor?

Transfer dönemi yaklaşırken Arda Turan ve Dani Alves'in Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyor.

Arda Turan Çin'e mi transfer oluyor?

Sezonun bitimine az kala, Barcelona Camp Nou'da zor kararlar verilmek üzere. Geçtiğimiz dönemlere göre futbolunda gözle görülür bir düşüş yaşayan Katalan takımının sportif direktörleri, oyunun ivmesini yükseltmek ve önümüzdeki sezona hatasız başlamak için bazı kararlar vermek durumunda.

Teknik direktör Luis Enrique, genel olarak oyuncularından memnun olsa da Dani Alves ve Arda Turan'ın performansları İspanyol teknik adamı düşündürüyor. La Liga devi takım, aylar önce dünyanın yükselen futbol pazarı Çin'den iki oyuncusu için cazip bir teklif aldı. Alves ve Arda teklifi reddetti ancak yaz transfer dönemi için Çinliler'in tekrar cazip tekliflerini sunacağı biliniyor.

Neguesha yine bekar kaldı

Barcelona'ya yakın kaynaklar, ülkenin prestijli gazetesi As'a konuştu. Geçtiğimiz sene kulüple anlaşmasını yenileyen Alves, bu sezon Alex Vidal ve Douglas'ın varlığında fazla forma şansı bulamadı. Kulüp yetkilileri, eğer Alves için enteresan bir teklif alırsa, Brezilya'lı oyuncuyu satmayı düşünebilir.

Ünlü modelin golf tutkusu!

Arda Turan'ın transferi ise geçtiğimiz yıl temmuz ayında tamamlanmış, ancak kulübün transfer yasağı dolayısıyla ocak 2016'ya kadar maçlara çıkamamıştı. Barcelona formasıyla çıktığı 14 maçta 2 gol kaydeden 29 yaşındaki oyuncu, takımın farklı mevkilerinde denenmiş ve gün geçtikçe Enrique'nin yedekler listesinde kendine yer bulmuştu. Katalan ekibin oyuncularına ve soyunma odası muhabbetlerine yakın kaynaklar, önceden çok mutlu olan milli oyuncumuzun gün geçtikçe daha ruhsuz olduğunu belirterek bunun nedenini 'teknik adamın kendisine yeterince görev vermemesi' olarak nitelendirdi.

Irina Shayk'a yeni rakip: Nabilla Benattia

Arda'ya Çin'den dev teklif geldiği zaman oyuncu daha Barcelona'da hünerlerini sergilememişti. Eğer Çinliler, oyuncumuza tekrardan cezbedici bir teklif sunarsa, bu sefer verilecek olan karar farklı olabilir.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ