Arama

Popüler aramalar

Antep'in dönüşü: 2-2

Gaziantep dün kazanamadı ama çok hayati 1 puan aldı. Kırmızı-Siyahlılar, Akhisar karşısında 2-0 yenik duruma düştü, pes etmedi. 79 ve 81'de beraberliği bulan Uygun'un öğrencileri, daha sonra da direğe takıldı.

Antep'in dönüşü: 2-2

Haberin Devamı

Kamil Ocak’ta gerilimi çok yüksek bir karşılaşma oynandı. Maça geçmeden bir çift sözüm var Gaziantespor taraftarına. Kırmızı-Siyahlı ekip puan cetvelinde çok kritik bir yerde ve şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Üstelik rakip de 17. sırada ve ligde kalma savaşı veren bir takım Akhisar. Ancak tribünlere bakıyorsunuz yarısı boş. İster yönetime kızın, ister teknik direktöre ama Gaziantepliler’in bu takımdan başka takımı yok Süper Lig’de. Konuk ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu cezası nedeniye sahada yer almadı ve Yıldırım Uran takımın başındaydı. Hamzaoğlu’nun yokluğu önemli, ancak yıllardır birlikte çalıştıkları Yıldırım Uran’nın sahada olması böyle bir durumda avantajdı. Oyuna Gazantepspor hızlı başladı. 3. dakikada Medunjanin’in sert şutu az farkla dışarı gitti. Dakikalar 9’u gösterirken ev sahibi şok bir golle sarsıldı. Sertan’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Gekas fileleri havalandırdı: 0-1. 26’da ceza alanı içinde Bruno’nun kafası yan direkten oyun alanına döndü.

Oğuz ne yapsın!


52’de kullanılan bir uzun topta Litvanyalı kaleci boşa çıkınca Bruno boş kaleye kafayla topu yolladı: 0-2. Bülent Uygun bu dakikadan sonra tüm riskleri aldı. 74’te Oğuz inanılmaz bir kurtarış yaptı. Serdar’ın ortasında Turgut Doğan 6 pastan kafayla şutladı. Tecrübeli kaleci müthiş bir refleksle kurtardı. Oğuz geceninin yıldızıydı. Çok iyi mücadele eden takımının arkasında başarılı performansıyla arkadaşlarına direnç kazandıran isimdi. 79’da Troere çalımlarla ceza alanına girdi ve çok sert bir şutla farkı bire indirdi: 1-2. 81’de Wilton o kadar güzel bir vurduki, Oğuz’un yapacak bir şeyi yoktu: 2-2. 90+1’de Turgut’un direğe takılan vuruşu, Antep adına giden 3 puandı.

Tunç Kayacı

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN