MENÜ

Antalyaspor Başkanı Öztürk: Eto'o'yu satmama kararı aldık!

Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transferinde son dakika gelişmesi... Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kamerunlu golcüyü satmama kararı aldıklarını açıkladı. Eto'o da Antalyaspor'u sevdiğini ve kalmak istediğini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Öztürk: Eto'o'yu satmama kararı aldık!

Beşiktaş'a Samuel Eto'o'dan kötü haber... Dün Fikret Orman'ın 'Kısmetse alırız' dediği Kamerunlu golcü için Antalyaspor cephesinden flaş bir açıklama geldi.

"Satmama kararı aldık"

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'un yeni tesisinin açılışında, yıldız futbolcuyu satmama kararı aldıklarını söyledi. Öztürk, tecrübeli futbolcunun takımın başarısında önemli rol oynayacağını belirtti. Antalyaspor başkanlığına büyük hedeflerle geldiğini dile getiren Öztürk, "Büyük hedefler, büyük işler ve kişilerle olur. Kaptanımız Eto’o ile ilgili çeşitli transfer dedikoduları çıkıyor. Şehrimizin güzel insanlarıyla konuştuk, düşündük ve kaptanımızı satmama kararı aldık. Ne şart olursa olsun. İnşallah bizim yönetimimiz altında Antalyaspor’u şampiyon göreceğiz. Bunu hep beraber başaracağız." ifadelerini kullandı.

Başkan, Eto'o ile ilgili son noktayı koydu!

Eto'o: Antalyaspor'da kalıyorum!

Antalyaspor'un yeni tesislerinin açılışında unutulmaz anlar da yaşandı... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in bulunduğu açılışta, başkan Ali Şafak Öztürk ile Samuel Eto'o sahneye çıktı. İkili arasında geçen dialog ise Beşiktaş taraftarını kızdırdı.

İşte o dialog:

Ali Şafak Öztürk: Antalyaspor'u seviyor musun?
Samuel Eto'o: Evet
Ali Şafak Öztürk: Antalyaspor'da kalıyor musun?
Samuel Eto'o: Evet
Ali Şafak Öztürk: Biz kimiz?
Samuel Eto: Biz Antalyaspor'uz...


Fikret Orman: Samuel Eto'o transferi kısmetse olur


Şenol Güneş'ten transfer açıklaması


Haberin Devamı
YORUM YAZ