MENÜ

Anderson Talisca pes etmiyor

Beşiktaş’ın yıldızı, Brezilya’nın Rusya ve Almanya ile oynadığı maçlarda şans bulamamasına rağmen Dünya Kupası umudunu koruyor. Yetenekli futbolcu ligin kalan bölümünde performansını artırarak kadroya çağrılmayı hedefliyor.

Anderson Talisca pes etmiyor

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Süper Lig’e verilen arada Rusya ve Almanya ile hazırlık maçları oynayan Brezilya Milli Takımı’na çağrılan Beşiktaş’ın yıldızı Anderson Talisca her iki karşılaşmada da süre almamasına rağmen Dünya Kupası için kalan haftalarda var gücünü sahaya yansıtacak. Beşiktaş’a geldiği günden beri sürekli yükseliş içerisinde olan yetenekli futbolcunun, Dünya Kupası kadrosunda yer alma umudunu koruması hem yönetim hem de teknik heyeti memnun etti.

Talisca’nın iyi performans sergilediği maçları kazandıklarını göz önünde bulunduran teknik heyet ile yöneticilerin, Brezilyalı yıldıza çok güvendiği aktarıldı. Rusya ve Almanya maçlarında şans bulamadığı için hayal kırıklığı yaşayan Talisca ile görüşecek olan Şenol Güneş’in, Beşiktaş’ın üst üste üçüncü sezon şampiyonluğa ulaşması halinde Dünya Kupası hedefine daha da yaklaşacağını söyleyeceği bildirildi. Futbolcularını hedeflere motive etme konusunda büyük bir tecrübeye sahip olan Güneş kalan 8 maç öncesi Talisca’yı hem şampiyonluğa hem de Dünya Kupası’na hazırlayacak.

Yıldız futbolcunun bonservisini satın almak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi de genç yetenekle masaya oturarak geleceği için bir an önce karar vermesini isteyecek. Başka bir takıma gidecekse bunun Beşiktaş üzerinden olmasını isteyen siyah-beyazlılar önümüzdeki dönemde Talisca’nın önüne cazip teklifler koymaya çalışacak.

‘Efsane’ dönüş

Anderson Talisca ve Taffarel, Brezilya’nın önceki akşam Berlin’de Almanya’yı 1-0 yendiği hazırlık maçının ardından İstanbul’a beraber döndü. Talisca, Brezilya ve Galatasaray’ın kaleci antrenörü Taffarel’le uçakta çektirdiği fotoğrafı “Efsane ile dönüş” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ