MENÜ

Alfredo Morelos kimdir? Kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, Glasgow Rangers’ın Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos ile ilgileniyor. 22 yaşındaki oyuncunun transferi için sportif direktör Damien Comolli, İskoçya’ya giderek Rangers ile masaya oturduğu öğrenildi. Peki, Alfredo Morelos kimdir? Kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Morelos'un bilinmeyenleri...

Alfredo Morelos kimdir? Kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, yeni teknik direktör Cocu'nun resmen göreve başlamasının ardından transferde atağa kalktı. Bipspor'un haberine göre sportif direktör Damien Comolli, Glasgow Rangers forması giyen Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos'un transferini bitirmek için İskoçya'ya gitti.

Fransız futbol adamı Comolli, 22 yaşındaki golcü için Rangers ile masaya otururken görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda Morelos'a imzayı attıracak.

Bir dönem Beşiktaş'ın da ilgilendiği Morelos, geçen sezon Rangers forması altında 43 maça çıkarken 18 gol atarken, 8 de asist yapmıştı.

Alfredo Morelos kimdir?

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Alfredo Jose Morelos Avilez, 21 Haziran 1996 doğumlu. 22 yaşındaki Kolombiyalı yıldız adayı 2013 yılında ülkesinin Medellin takımında profesyonel oldu. Kısa süre içerisinde kendisini gösteren Morelos, 2016 yışında Finlandiya ekibi HJK Helsinki'ye kiralandı. Morelos'un performansından memnun kalan Helsinki, 500 bin Euro'ya golcü futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna kattı. Helsinki'de 62 maçta attığı 48 gol, Morelos'a Glasgow Rangers kapılarını açtı. 1 Temmuz 2017'de 1.2 milyon Euro'ya İskoç ekibine gelen Morelos, 43 maçta 18 gol attı ve bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekti. Morelos, Kolombiya U20 Milli takımında 6 maça çıkarken gol kaydedemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ