MENÜ

Alanyaspor'da Susic'le yollar ayrıldı

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'da Safet Susic'le yollar ayrıldı.

Alanyaspor'da Susic'le yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Safet Susic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Safet Susic kulüpte düzenledikleri basın toplantısında karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Susic ile yaklaşık bir yıldır birlikte çalıştıklarını çok iyi yerlere geldiklerini belirten başkan Çavuşoğlu, “Kendisi ve ekibinden camia olarak çok yararlandık. Safet Susic tanıdığım en karakterli ve kişilikli hocaların başında gelir. Bu görüşümüz hiçbir zaman değişmeyecek. Bir gün yine çalışma imkanımız olabilir. Ayrılıklar futbolun doğasında var. Kulübümüze hizmetlerinden dolayı yönetim kurulumuz ve şehrimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyorum” dedi.

'Son dönemde kötü bir seri vardı'

Teknik Direktör Safet Susic ise “Son dönemde kötü bir seri vardı. Bundan dolayı gidişatın değerlendirmesini yaptık ve sonuçta böyle bir karar aldık. Her şeyden önce taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bana çok destek verdiler. Başkanımıza, yönetim kurulu ve futbolcu arkadaşlarıma bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Her zaman, her yerde şunu söyledim, Alanyaspor gerçekten çok iyi ve bu ligi hak eden bir kulüp. Elimizdeki kadro sağlıklı, sağlam ve cezasız olduğu sürece takımın bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. Yönetimiz, başkanımız ve taraftarlarımıza bu süreçte gösterdikleri yakınlıktan ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben ümit ediyorum ki tekrar görüşeceğiz” diye konuştu.

Süper Lig'de çalışan teknik direktörler şimdi nerede?

Haberin Devamı
YORUM YAZ