MENÜ

Akhisar Galatasaray maçı hangi kanalda? DİKKAT LigTV 4

Galatasaray sezonun son ve en kritik virajına bugün Akhisar deplasmanında çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın, ligi 5. bitirmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Aslan 3 puanı cebine koyup, Beşiktaş’ın da Osmanlı’yı yenmesini bekleyecek. Peki Akhisar Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? Akhisar Galatasaray maçına dair her şey bu haberde

Akhisar Galatasaray maçı hangi kanalda? DİKKAT LigTV 4

Bir yandan Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe ile oynayacağı maçı bekleyen, diğer taraftan ligde 5. sırayı kovalayan Galatasaray, bu sezonki son deplasmanına çıkıyor. Ligin flaş takımlarından Akhisar Belediye’ye konuk olacak Sarı-Kırmızılılar için, karşılaşmanın önemi çok büyük. Kupayı kazanamaması durumunda, Avrupa cezasını tamamlamak adına ligi 5. bitirmesi gereken Cim Bom, Akhisar’ın 1 puan gerisinde yer alıyor.

AKHİSAR GALATASARAY CANLI İZLE

5. sıradaki Osmanlıspor ise bugün Beşiktaş’a konuk olacak. Galatasaray’ın hedefi, Akhisar Belediye’yi mağlup edip, Osmanlı’nın Beşiktaş’a yenilmesini beklemek. Böylece son haftada oynanacak Osmanlı-Akhisar maçında yaşanacak puan kaybıyla Aslan, evinde Kayseri’yi yenerek hedefine ulaşabilir.

AKHİSAR GALATASARAY CANLI ANLATIM

Deplasman karnesi korkutuyor

Ancak Galatasaray’ın bugün işi hiç kolay olmayacak. Zira Sarı-Kırmızılılar ligde çıktığı son 12 deplasmanda galibiyet yüzü göremedi. Seriden 7 galibiyet, 5 beraberlikle çıkan Cim Bom, tam 31 puanı rakiplerine hediye etti. Aslan bu deplasman karnesiyle, 1979-1980 sezonundaki deplasmanda 15 maç üst üste kazanamama serisinden sonraki en kötü dönemini yaşıyor. Galatasaraylı oyuncuların bu kez şeytanın bacağını kırıp kıramayacağı büyük merak konusu.

Aslıhan Çil

İşte kamp kadrosu

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Hakan Balta, Lionel Carole, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Cenk Gönen.

Muhtemel 11'ler

AKHiSAR BLD: Fatih, Ahmet, Douglao, Caner, Orhan, Custodio, N’Guemo, Sami, Soner, Bruno, Rodallega

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal, Olcan, Emre, Yasin, Umut

Akhisar Belediye - Galatasaray
STAT: Manisa 19 Mayıs
SAAT: 19.00
HAKEM: Suat Arslanboğa

Hazırlıklar tamam

Galatasaray, Akhisar Belediye deplasmanı öncesi son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Riekerink, idmanın ardından oyuncularıyla bir motivasyon toplantısı yaptı. Sarı-Kırmızılılar bu çalışma sonrası özel uçakla İzmir’e hareket etti.

Cim Bom’da 3 eksik

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Chedjou ve Semih’in yanı sıra kart cezalısı Lukas Podolski bugün forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda savunmanın göbeğinde Hakan ve Denayer, ileri uçta da Umud Bulut görev yapacak.

Galatasaray'da Akhisar Belediyespor hazırlığı

Sınırda ordu var!

Cim Bom’da Fernando Muslera, Akhisar Belediye’de ise Douglao, Aykut Çeviker, Onur Ayık, Sami, Rodallega, Bruno, İsmail Konuk, Nguemo ve Tolga Ünlü bugünkü mücadeleye sarı kart cezası sınırında çıkacaklar.

22 maçta 42 puan!

Galatasaray, ligde çıktığı üst üste 22 maçta 42 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki 5 galibiyetini TT Arena’da yaşadı. Cim Bom diğer 17 karşılaşmadan ise 8 yenilgi, 9 beraberlikle ayrıldı.

Akhisar’da ev sıkıntısı

Akhisar Belediye, iç sahada çıktığı son 6 lig maçını da kazanamadı. En son 20. haftada Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Akhisar, sonraki 6 karşılaşmanın 2’sini kaybetti, 4 kez berabere kaldı.

Kaptan yükü omuzlayacak

Selçuk İnan için sorumluluk alma vakti... Takımı ligde 5.’lik potasında tutmak isteyen kaptan, arkadaşlarıyla bir konuşma yaparak, Akhisar maçının önemini bir kez daha anlattı. Tecrübeli oyuncu, “Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım. Kupa başka, lig başka. Fenerbahçe maçını daha sonra düşünürüz. 3 puan almaktan başka çaremiz yok” dedi.

















Haberin Devamı
YORUM YAZ