MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, hem gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken hem de transferdeki son durumu açıkladı

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer ve gündeme ilişkin A Spor'a değerlendirmelerde bulundu.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;

"Niyetimiz transferi erken noktalamak. Demba Ba'nın takımda kalmasını isterim. Bir sakatlık problemi var. Oynamasına engel olmazsa, olabilir."

"Olcay Şahan bizim çok sevdiğimiz bir oyuncuydu. Trabzon'da daha çok top oynayabileceğini düşünmesi onu orada oynamaya sevk etti. Olcay, 'Ben bu kadroda yer bulamıyorum' diye istediği için gitmiştir."

"Mehmet Ekici transferinde engellemek için uğraşmadık ama böyle bir algı oluştu. Ben milletin aklını fikrini değiştirecek değilim. Biz kendi işimize bakarız. Trabzon, Mehmet Ekici'yi vermemişse vermemiştir."

'Fenerbahçe'yi kıskanıyorum'

"Kimseyi kıskanmazsanız, rakip olarak görmezsiniz başarılı olamazsınız. Fenerbahçe'yi Euroleague başarısından dolayı kıskanıyorum. Bizden her başarılı olan takımı kıskanırım. Ben kıskanıyorum onlar da kıskanıyordur. İnsanın yapısında var bu. Ancak yukarıda kıskandığınız kişiyi, aşağıya çekmeyeceksiniz."


Beşiktaş Rhodolfo'yu KAP'a bildiridi


'5 yıldızlı forma giymek hayalim'

"Beşiktaş, Ümraniye'de muhteşem bir tadilat yaptı. Donanma yanaşabilecek muhteşem bir stad. Üst üste şampiyonluk ve 3. yıldız. Bunlar yeterli değil tabii. Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaydım kıskandım. 'Salon yapalım' dedim. Böyle bir istek ve hevesim var. Benim hayalim 5. yıldız ama ben 65-70 yaşına geldiğimde neden 5 yıldızlı forma giymek hayalim. Kurumsallaşmayı başaramadığımızda bu başarıların tesadüf olmasından korkarım."

'Önemli olan iyisini almak'

"Takımın kemik yapısınına dokunmamak, iyi bir en iyisi stoper almak ve değeri bulanlardan gidenler olursa yerine en iyisini almak."

Transfer açıklaması

"Yusuf Yazıcı gündeme gelmedi. Sabah veriyorlarsa hiçbir ücret almadan o zaman da evet. Gökhan Töre bizde kalacak. Beklediğimizi ondan almak zorundayız.Sayın başkanının Aboubakar için B-C planları da vardır. Muhakkak ki bizimle ağabey-kardeş için paylaştığı bir şeyler vardır. Marcelo, Lyon'a gidebilir"

Mehmet Demirkol'dan Yusuf Yazıcı yorumu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ