MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den şok çıkış: Gomez düşünsün!

Lig Radyo'da program yapan Milliyet Gazetesi'nin usta kalemi Atilla Gökçe, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Çebi'nin sözleri çok konuşulacak: "Ben futbolcunun peşinden koşmam. Mario Gomez düşünsün!"

Ahmet Nur Çebi'den şok çıkış: Gomez düşünsün!

Milliyet Gazetesi'nin usta kalemlerinden Atilla Gökçe, Lig Radyo'daki programında çok önemli bir açıklama yaptı. Gökçe, Beşiktaş İkinci Başkanı ile Ahmet Nur Çebi ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını aktardı.

Telefon görüşmesini aktardı

Atilla Gökçe, Ahmet Nur Çebi'nin Mario Gomez'le ilgili söylediklerinin aktarırken, yaptıkları tefon görüşmesiyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Ahmet Nur Çebi'yi sabah aramıştım. 2-3 defa çaldırdım. Yanıt vermediği için kapadım telefonumu. Ama örnek bir nezaket sahibidir Ahmet Nur Çebi. Az evvel sessizdeyken telefon o aramış beni.

Mario Gomez'den şampiyonluk açıklaması: Henüz değil

'Son gün 30 Mayıs'

"Önce bu yaşadıkları güzellik, başarı nedeniyle kutladım. Sonra dedim ki; 'Mario Gomez gidici mi?' 'Atilla abi 30 Mayıs'a kadar kararını verecek, bize bilderecek' dedi. O zaman oturup konuşacağız' dedi."

Beşiktaş'ta yeni yönetim yarın belli oluyor

'Hem parayı ver...'

"Ben de 'Süre var, ikna edin bari, uğraşın' dedim. Şok oldum verdiği yanıtla! 'Niye uğraşayım' dedi ve devam etti: 'Hem parayı ver hem de uğraş. Bizim koşullarımız belli. Burada kazandığı kariyer ortada. Ben futbolcunun peşinden koşmam. Mario Gomez düşünsün!"

'Gomez gider başkası gelir'

"Peki alternatf var mı?' dedim. 'Buluruz' dedi. 'Demba Ba gitti Mario Gomez geldi, Mario Gomez gider başkası gelir' dedi."

Kavgadan zafere!

Haberin Devamı
YORUM YAZ