MENÜ

Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Adanaspor karşısında çıkacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İki takımın eksik ve cezalıları ile ilgili tüm gelişmeler CANLI-GRAFİKLİ fanatik.com.tr'de olacak.

Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Beşiktaş 11. hafta maçında deplasmanda son sırada bulunan Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Adana'ya Tosic, Rhodolfo ve Adriano'suz giden siyah-beyazlılar eksiklerine rağmen 3 puana uzanmak istiyor. Adanaspor ise Beşiktaş'ı yenerek 5 maçlık kazanamama hasretine son verme amacında.

Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 19.00'da başlayacak mücadele LİG TV'den canlı ve şifresiz yayınlanacak. Ayrıca fanatik.com.tr'den CANLI-GRAFİKLİ olarak mücadeleyi takip edebilirsiniz.

ADANASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI-GRAFİKLİ ANLATIM

Adanaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Cem Satman ve Serkan Olguncan ise Palabıyık'ın yardımcılılklarını yapacak.

Quaresma ilk peşinde


Beşiktaş'ta flaş devre arası planı!

Şenol Güneş'in planı belli oldu

Kadroda zorunlu olarak değişikliğe gidecek olan başarılı hoca, kaleyi son haftalarda olduğu gibi Fabri’ye emanet edecek. Stoper hattını Marcelo ile Atınç Nukan’ın üzerine kurmayı planlayan Güneş, sağ bekte Gökhan Gönül’e, solda ise Beck’e görev verip orta alanda da Atiba-Gökhan İnler ikilisine ek olarak ileri hatta Tolgay Arslan’a forma verecek.

Ricardo Quaresma ile Aboubukar’ı kanatlarda oynatacak olan 64 yaşındaki teknik adamın gol umudu ise Cenk Tosun olacak. Bütün hesaplar 3 puan için Ligde 10 haftanın sonunda birinci sırada bulunan Başakşehir’in 2 puan gerisinde olan Siyah-Beyazlılar, bugünkü deplasmandan zaferle dönüp 20 puanlı üçüncü Galatasaray ile 18 puanlı beşinci Fenerbahçe’yle arasındaki farkı artırmayı düşünüyor. Şenol Güneş ve öğrencileri, bu galibiyetle birlikte yarın oynanacak derbide baskı oluşturmanın hesaplarını yapıyor.

Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak


Beşiktaş'ta eksik çok!

Beşiktaş'a Adanaspor maçı öncesi 3 futbolcudan kötü haber geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş sakatlıkları bulunan Dusko Tosic, Luiz Rhodolfo ve Adriano'yu kadroya almadı. Bu oyuncular dışında Sakatlıkları devam eden Talisca, Caner Erkin ve Aras Özbiliz Adanaspor karşısında forma giyemeyecek.

Adanaspor Beşiktaş karşısında iddialı

Adanaspor, teknik direktör Krunoslav Jurcic, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Jurcic, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Oyun tarzlarını analiz ettik. Oyuncularımla bunları paylaşacağım. Beşiktaş’ın oyununun, genellikle Quaresma üzerinden döndüğünü söyleyebiliriz. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş maçından puan veya puanlar almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak


Sahalarında önemli bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Brezilyalı Rodrigo Digaobe "Beşiktaş maçından puan alarak öz güvenimizi geri kazanmak istiyoruz. Kaliteli oyuncu grubuna sahibiz. Bu maçta elimizden geleni yapacağız" dedi.

Q7 ve Marcelo ceza sınırında

Geride kalan 10 haftada 3 sarı kart gören Marcelo ve Quaresma, Adanaspor karşısına ceza sınırında çıkacak. Siyah-beyazlı takımın önemli isimleri arasında yer alan iki futbolcu yarın oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 12. haftada oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

12 yıl sonra rakip olacaklar

Adanaspor ile Beşiktaş, Süper Lig’de yarın Adana’da yapacakları maçla, 2003-2004 sezonundan sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 42 lig müsabakasında siyah-beyazlılar 20, turuncu-beyazlılar 8 galibiyet aldı Adana’da yapılan 21 karşılaşmada Beşiktaş 7, ev sahibi ekip 6 kez kazandı. Adana’da her iki ekip de 17’şer gol attı.

Adanaspor - Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Adanaspor: Goran, Ramos, Digao, Didi, Renan, Bekir, Da Silva, Tevfik, Koman, Ronei, Magaye

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Beck, Quaresma, Atiba, Gökhan İnler, Tolgay, Aboubakar, Cenk

Tolga Zengin'in Beşiktaşlı taraftara kızdığı anlar kameralara böyle yansıdı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ