MENÜ

Aboubakar için son 48 saat

Şampiyon Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına yönetimin lig bittikten sonra hız vermesi bekleniyor. Bu gelişmeler ışığında Porto'dan bir 1 yıllığına kiralanan Aboubakar'ın takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

Aboubakar için son 48 saat

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında rakibi Gaziantepspor'u 4-0 yenerek bir sene sonra yeniden mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta gözler şimdi transfere çevrildi.

Kiralık isimler arasında performansı özellikle son dönemde artan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın durumu merak ediliyor.

31 Mayıs Çarşamba günü kiralık olarak sözleşmesi sona erecek olan Vincent Aboubakar için Siyah Beyazlı yönetimin son 48 saati kaldı. Bu süre içerisinde Beşiktaş'ın Porto'lu yöneticilerle biraraya gelmesi bekleniyor. Beşiktaş bir sezon kiralama bedeli olarak Porto'ya 2.5 milyon Euro ödeyeceğini KAP'a bildirmişti.

Şenol Güneş'in de oyuncu ile ilgili vereceği karar Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceğini belirleyecek. 25 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon başarılı bir performans gösterse de zaman zaman gördüğü kırmızı kartlarla kritik maçlarda takımını yalnız bırakmıştı.


Ahmet Nur Çebi'den flaş transfer açıklaması!


Haberin Devamı
YORUM YAZ