Trabzon öfkeli

Basketbolda Trabzonspor, kümede kalma mücadelesi verdiği rakibi Antalya'nın, Galatasaray'ın 10 maçlık galibiyet serisine son vermesini hayretle karşıladı. Karadeniz ekibi, Cim Bom'la ilgili olarak sert bir açıklama yaptı.

Trabzon öfkeli

Trabzonspor, basketbolda Galatasaray’a patladı... Beko Basketbol Ligi’nde küme düşmeme mücadelesi veren Bordo-Mavililer, alt sıralardaki rakibi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’ı 82-92 yenmesi sonrası dün sert bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, “Galatasaray Basketbol Takımı’nın 10 maçlık galibiyet serisine, küme düşme mücadelesindeki en büyük rakibimiz olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından son verilmesi, sadece bizim tarafımızdan değil tüm spor camiası tarafından da hayretle karşılanmıştır” ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Önceki hafta yenmişlerdi

Ligde 28 puanla 15’inci sırada ve küme düşme hattında bulunan Trabzonspor’da yönetim, her türlü ayak oyunlarına rağmen mücadelelerinin son ana kadar süreceğini belirtti. Antalya’nın galip geldiği haftada Karadeniz ekibi de deplasmanda Hacettepe Üniversitesi’ne 78-74 kaybetmişti. Ondan önceki haftada ise Galatasaray, Trabzonspor’u deplasmanda 88-70’lik skorla devirmişti. Galatasaray’ın Antalyaspor’a yenilmesine taraftarlar da, sosyal medyada büyük tepki göstermişti.

YORUM YAZ