Taktikler Hagi'den!

Galatasaray'ın efsane ismi Hagi, Romanya'daki bir tv programında, yayına telefonla bağlanan Cluj'un hocası Andone'ye, “Melo'nun üzerine oynayın, kırmızı kart görebilir. Ayrıca sol kanatları çok zayıf” diye taktik verdi

Taktikler Hagi'den!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde kozlarını paylaşacağı Cluj’un hocası Ioan Andone, Romanya’daki bir televizyon programına telefonla bağlandı. Hagi’nin de stüdyoda konuk olduğu programda ikili arasında oldukça esprili bir konuşma gerçekleşti. Hagi, “İstanbul’da Galatasaray’a karşı kazanmak hiç de kolay değil. Cluj’un Portekiz’de oynadığından (Braga maçı) daha fazla mücadele etmesi gerekiyor” dedi.

'Önde baskı yaptıracağım’

Cluj Teknik Direktörü Andone de, “Evet bunun için iyi bir taktik hazırladık. Defansı önde kullanarak Galatasaray’a önde baskı yaptıracağım” ifadesini kullandı. Hagi ise buna karşılık olarak önemli ‘ipuçları’ verdi: “Galatasaray son dönemde çok formsuz. Defansta problemli görünüyorlar. Orta sahada da kendilerine pek güvenmiyorlar. Özellikle sol kanatta tedirginlik yaşadıkları açık. O yüzden sol tarafı iyi kullan. Ayrıca Melo’yu kızdırıp bir kırmızı kart elde edebilirsiniz.” Andone de gülerek, “Evet onun üzerine oynayacağız” dedi ve sohbet diğer konularla devam etti.

Bünyamin Osman

Haberin Devamı
YORUM YAZ