Servet'ten bombardıman

“Haldun abiler (Üstünel) o gün Marsilya'ya 'Ne aceleniz var' demeseydi, imzayı atmış, şimdi Fransa'da oynuyor olurdum”

Servet'ten bombardıman

“Geçen sezon Mustafa hoca (Rijkaard’ın yardımcısı) televizyonda abuk subuk konuşunca, ‘Satılmış futbolcu’ diye bağırdılar.

Haberin Devamı

Galatasaray’da bir kez daha kadro dışı kalan Servet, TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 2008’de gerçekleşmeyen Marsilya transferiyle ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, “Onlar teklifi yaptıktan sonra beni hemen götürmek ve sağlık kontrollerini yaptırmak istediler. Haldun abilerle (Üstünel), ‘Ne aceleniz var’ gibisinden bir konuşma geçmiş aralarında. Gitsem imzayı atmış, şimdi Fransa’da oynuyor olurdum” dedi. Geçen sezon yaşanan çöküşle ilgili de konuşan Servet, “Rijkaard hoca görevinden alındı, ondan sonra Manisa maçımız vardı. Mustafa hoca (Rijkaard’ın yardımcısı Yücedağ) televizyonda abuk subuk konuşmalar yaptı. Biz futbolcu olduğumuz için kendimizi savunamıyoruz, keşke isim verseydi, biz ona her şeyi gösterirdik. Ondan sonra 2-0 yenik duruma düşünce, ‘Satılmış futbolcu istemiyoruz’ diye tezahüratlar geldi. Halen de kulağımda çınlıyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Sözleşmem biter, yolumu çizerim’

Fatih Terim’in takımın yapısını bozmayacağını düşündüğünü de dile getiren deneyimli stoper, “Sezon sonu sözleşmem biter, Galatasaray’la konuşurum, ondan sonra yolumu çizerim, gerçek olan bu” dedi.

YORUM YAZ