Saatli bomba!

Melo ve Engin; biri penaltı kurtarıp kahraman oldu, ertesi maç saçma sapan kartlar görüp takımını yalnız bıraktı. Diğeri hakeme saldırmaktan 11 maç ceza aldı, dönüşünde yine hakemle uğraşmadan 1 dakika duramadı!

Saatli bomba!

Psikolojik açıdan sorunlu oyuncularına bir şekilde rehabilite ederek Türk futboluna ve Galatasaray’ın yararına sunma fikrini düstur edinen Fatih Terim, Felipe Melo ve Engin Baytar’a bir türlü çözüm bulamadı. Geçen sezon Riera’yı soyunma odasında sıkıştırıp gözünü mosmor eden Melo’nun tekrar takıma katılmasını sağlayan tecrübeli hoca, tam anlamıyla Brezilyalı yıldızın ihanetine uğradı. Daha geçen hafta Elazığ deplasmanında penaltı kurtarıp kahraman olan, adına kaleci eldivenleri çıkarılan ve hatta kulübün özel formasını yaptırarak sahip çıktığı Melo, bir sonraki maçta Gaziantep karşısında rakip oyuncularla ve hakemle uğraşarak saçma sapan kartlar gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Aynı senaryolar!

Engin Baytar’ın durumu daha vahim. Cüneyt Çakır’a saldırmaktan 11 maç ceza alan tecrübeli futbolcu, akıllanması beklenirken sahalara daha formda döndü! Gaziantep maçında hakem Suat Arslanboğa ile uğraşmaktan 1 dakika bile kendini alamayan Engin, Melo ile birlikte Galatasaray’ın saatli bombaları olarak öne çıkıyorlar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ