Rumen gazeteci saçmaladı

Cluj-Galatasaray karşılaşmasında şike yapıldığına ilişkin iddialar hakkındaki detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Rumen gazeteci saçmaladı

Romanya gazetelerinden sport.ro'da çalışan gazeteci Emmanuel Roşu, twitter hesabından iddiaları yazmış, saat 17.00'de canlı yayında, kendisine gelen bilgileri açıklayacağını söylemişti.

Haberin Devamı

İddiaların sahibi olan Mihai adlı bir Rumen'in, delil olarak ortaya koyduğu 3 dakikalık bir ses kaydı canlı yayında dinlendi. Kayıtta, 'Salim' kod adlı bir işadamının, Cluj kaptanı Cadu'nun evine 320 bin euro gönderdiğine dair ifadeler var. Yayında söylenenlere göre, iddiaların sahibi Mihai ve Cadu ile Cluj'un Buna Ziua semtinde, aynı sitede oturuyor ve olaya şahit oluyor. Mihai'nin söylediklerine göre, o bölgede oturan çok sayıda Portekizli var, orada oldukça güçlüler ve bu işi çete olarak yapıyorlar.

Başkan: 320 bin euro ne ki!

Cluj Başkanı Iluliu Mureşan; yayına katılarak iddia sahibi kişinin bir ruh hastası olduğunu, Cadu'nun en güvendikleri futbolculardan biri olduğunu ve olayı mahkemeye taşıyacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

İddiaları, Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yaptırmış olabileceğini söyleyen Mureşan, alaycı bir tavırla "320 bin euro ne ki, daha fazla verilse anlardım" şeklinde konuştu.

Roşu: Hiç bu kadar ölüm tehdidi almadım

Gazeteci Emmanuel Roşu da konuyla ilgili olarak, iddiaların sahibi olan Mihai'ye güvenmediğini, sadece olayı aktardığını söyledi. Hayatında hiç bu kadar ölüm tehdidi almadığını da ifade eden Roşu, gülerek, "Bütün Galatasaraylılar beni öldürmek istiyor" dedi.

YORUM YAZ