MENÜ

Ronaldinho bombası

Ülker Grubu oldukça cazip bir teklifle Beşiktaş Kulübü'nün kapısını çaldı: Ronaldinho'nun maliyetini karşılamaya hazırız. Sahada Beşiktaş'a, reklamlarda da Ülker'e oynasın!

Ronaldinho bombası

GÖZLERİNİZİ ALAMAYACAKSINIZ!

Haberin Devamı

Büyük bir ekonomik sıkıntı içerisindeki Beşiktaş’ın başına talih kuşu kondu! Transfer politikasını sezon sonunda belirleyecek olan Siyah- Beyazlılar’a, Ülker Grubu’nun oldukça cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Portekiz Çetesi’ni dağıtmayı düşünen yönetime, “Ronaldinho gibi kariyerli ve önemli bir futbolcuyu Türkiye’ye biz getirelim. Maliyetini karşılamaya hazırız” önerisini sunduğu belirtildi. Daha önce Matias Delgado’nun bonservisini alan ve
tüm futbolcu haklarını Beşiktaş’a devreden Ülker Grubu’nun, Ronaldinho isminde yoğunlaştığı kaydedildi. Dev ortaklığın gerçekleşmesi halinde Brezilyalı süperstarın, Ülker’in reklamlarında da rol bulması planlanıyor.

Bu sezon çok formda

32 yaşındaki Sambacı, ülkesi Brezilya’nın Flamengo takımında görev yapıyor. Bu sezon 16 maçta görev alan Ronaldinho, 7 gol atarken 7 de asist yaptı.

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Ronaldinho’nun kariyeri başarılarla dolu. 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2 İspanya Ligi, 1 İtalya Ligi Şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı futbolcu, 2002 yılında da Dünya
Kupası’nı kaldırdı. Ronaldinho, 2005 senesinde de Altın Top ödülüne layık görüldü. Sambacı ayrıca 2004 ve 2005 yıllarında da FIFPro tarafından yılın futbolcusu seçilmişti.

1 Altın Top ödülü var

Milan’dan ayrılıp, 2011 yılında Flamengo’yla anlaşan Ronaldinho, yeni takımına 25 bin taraftar önünde gerçekleştirilen törende imza atmıştı. Milli formaya dönmek için büyük çaba harcayan Sambacı, 2014 yılında ülkesi Brezilya’da gerçekleştirilecek Dünya Kupası’nda milli takım formasıyla boy göstermeyi amaçlıyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ