MENÜ

Riera'dan şok hamle!

Felipe Melo'dan yediği dayak sonrası kaşına dikiş atılan İspanyol futbolcunun, görüntülerin medyaya sızdığı gerekçesiyle kulübün sağlık sponsoru Medical Park aleyhine 100 bin liralık dava açtığı ortaya çıktı.

Riera'dan şok hamle!

Galatasaray’ın basketbol takımlarına yaptığı sponsorluk dışında tüm branşlarında sağlık sponsorluğu yapan Medical Park, Riera’nın kendisine açtığı davayla şok yaşadı. Melo’nun attığı yumrukla kaşı açılan Riera’nın kendisini hastanelik eden Melo ile barışmasına rağmen, hastaneye girerken çekilmiş görüntülerinin medyaya sızması üzerine, “özel hayatın gizliliğinin ihlali” gerekçesiyle 100 bin liralık dava açtığı ve ilk duruşmanın da hafta başında yapıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mahkemeden 15 gün süre

Mahkeme heyetinin, giriş koridorunda çekilen görüntülerin dava için yeterli olmayacağı gerekçesiyle Riera’nın avukatına 15 gün süre verip, varsa başka deliller getirilmesini istediği iddia edildi. Hastaneler zinciri sahibi Muharrem Usta’nın bu gelişme karşısında Galatasaray yönetiminin kayıtsızlığına içerlediği öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Riera ve Melo’nun kavgasının ardından iki futbolcu ilk müsabaka olan Manisa deplasmanında oynatılmamış, futbolcuların isteği de dikkate alınarak Terim tarafından affedilen iki futbolcu kalan maçlarda şampiyonluk için önemli katkı yapmıştı.

Hakan Can

YORUM YAZ