Onur kupa maçlarını bekliyor

Trabzonspor'un iç transferde anlaşma sağladığı Onur, uzun bir sakatlık döneminin ardından forma giymek için Türkiye Kupası maçlarının başlamasını bekliyor.

Onur kupa maçlarını bekliyor

Trabzonspor ile 2013 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattıktan sonra rahatlayan Onur Recep Kıvrak, uzun süredir ayrı kaldığı formasına kavuşacak. Kaptan Tolga Zengin'in yüksek formu nedeniyle uzun bir süredir yedek kalan Onur'un Türkiye Kupası maçlarında forma giyeceği belirtiliyor. Onur, yedek kaldığı dönemlerde her zaman kendisini hazır tutmak için çalıştığını ifade ederek, "Kaptanımız Tolga oldukça iyi bir performans sergiledi. Bu dönemde ben de forma için hep hazır bekledim. Formamı özledim ve görev almak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

PAWEL BROZEK'E DE GAZİANTEPSPOR TALİP
Trabzonspor'un Olcan transferi sırasında yakın ilişkiler kurduğu Gaziantepspor kulübü, bordo - mavili takımdan sezon sonuna kadar kiraladığı Sapara dışında, Pawel Brozek ve Sercan Kaya'yı da istedi. Sercan'ın gidişine izin vermeyen teknik direktör Şenol Güneş'in, forvet oyuncusu Pawel Brozek'in ise sezon sonuna kadar kiralık olarak verilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

TOLGA İSPANYA'DA ZİRVEDE
Bu arada, Trabzonspor kulübünün resmi internet sitesinde yer alan habere göre kaptan Tolga Zengin, aylar sonra İspanya'da yeniden manşetlere oturdu. Tolga'nın, yere atılan ekmeği alarak öpüp alnına koyduğu fotoğrafı ile yayınlanan haberde, "18 Ağustos'ta İspanya'da Athletic Bilbao ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında yaptığı kritik kurtarışların ardından Bilbao taraftarının sahaya attığı ekmeği öpüp, alnına koyarak saha kenarına bırakan Tolga'nın bu görüntüsü İspanya'da yılın fotoğrafı oldu. Yapılan haberde Tolga'nın ekmeğe duyduğu saygı vurgulandı" ifadelerine yer verildi.

POTADA KRİTİK SINAV
Beko Basketbol Ligi'nde küme düşme hattında bulunan Trabzonspor, yarın kendi evinde konuk edeceği lig sonuncusu Bandırma Kırmızı'yı mağlup ederek kötü gidişe bir son vermek istiyor. Yarın saat 18.00'da Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak olan maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını söyleyen Basketbol Takımı Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, "Şu anda bulunduğumuz konum hiç iç açıcı değil ama Bandırma Kırmızı maçını kazanarak kötü gidişe bir son vermek istiyoruz" dedi.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ