MENÜ

Önce Burak sonra Nuri!

Galatasaray, Burak Yılmaz'la söz kestikten sonra rotayı İspanya'ya çevirmeyi planlıyor. Gündemde yine Real Madrid'in gurbetçi yıldızları var.

Önce Burak sonra Nuri!

Türkiye’yi 6 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Galatasaray, kadrosunu birçok isimle takviye etmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın öncelikli hedefi Burak Yılmaz. Kontratında ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan gol makinası, Galatasaray forması giymeye oldukça sıcak bakıyor. Ancak Galatasaray cephesi, Trabzonspor’u da ikna etmeden bu işi bitirmeye sıcak bakmıyor. Aksi takdirde iki kulüp arasında gerilim yaşanmasından endişe ediliyor. Cim Bom’un transfer planlarındaki tek Türk Burak Yılmaz değil... Bu transferin bitirilmesi halinde rotanın İspanya’ya çevrilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Hamit tamam gibi

Real Madrid forması giyen Hamit Altıntop’un işini büyük ölçüde bitiren Galatasaray Yönetimi, Nuri Şahin’i de gözüne kestirdi. Arena’daki Beşiktaş derbisini tribünde izleyen genç yıldıza Real Madrid’in yeşil ışık yakması halinde kiralık formülüyle teklif götürülecek.

Metin Karabaş

YORUM YAZ