Neslihan da Aslan oluyor

Eczacıbaşı Vitra'daki sözleşmesi sona eren Neslihan Darnel, Galatasaray'la anlaşmak üzere. Yıldız sporcuyu ikna etme görevi ise Sarı-Kırmızılı kulüpte sportif direktör olan, eşi Orkun Darnel'de

Neslihan da Aslan oluyor

CEV’in wildcard davetiyle gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, transferde de bombaları bir bir patlatıyor. Takımın başına dünyaca ünlü İtalyan hoca Massimo Barboloni’yi getiren Sarı-Kırmızılılar, Calderon ve Lo Bianco ile sözleşme yeniledikten sonra, yine bir İtalyan yıldız Simona Gioli’yi kadrosuna katmıştı. Yerli oyunculardan da Neriman Özsoy ve Sinem Barut’u renklerine bağlayan Cim Bom, gözünü dünyanın en iyi voleybolcularından biri olarak gösterilen Neslihan Darnel’e çevirdi. Geçen sezon transfer edilemeyen milli sporcunun Eczacıbaşı Vitra’daki kontratı sona geriyor.

Haberin Devamı

İş artık imzaya kaldı

Birçok konuda anlaşma sağlandığı öğrenilen Neslihan’ı ikna etme görevi ise, Galatasaray’da Voleybol Sportif Direktörlüğü yapan eşi Orkun Darnel’e verildi. Bu transferin de kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Yalçın Dümer

YORUM YAZ