MVP En değerli oyuncu

Normal sezondaki 34 maçın 33'ünde forma giyen, orta sahada hem savunma hem de hücum yapan Selçuk İnan, 11 gol ve 9 asistlik performansıyla, Fenerbahçe'den Alex'i, Beşiktaş'tan da Fernandes'i gölgede bırakmayı başardı

MVP En değerli oyuncu

Galatasaray’daki Selçuk İnan rüzgarı, Süper Lig’i tam anlamıyla kasıp kavurdu. Sezon başında Trabzonspor’dan bonservisi elinde alınan milli futbolcu, performansıyla adeta parmak ısırtırken, Sarı-Kırmızılı ekibin vazgeçilmez ismi olmayı da başardı. Normal sezondaki 34 maçın 33’ünde forma giyen Selçuk, attığı 11 gol ve yaptığı 9 asistle zirve yarışına en büyük katkıyı sağladı. Sezonun büyük bölümünü 4-4-2 sistemiyle geçiren Cim Bom’da orta sahanın hem savunma hem de hücum yükünü çeken 27 yaşındaki futbolcu, bu anlamda ezeli rakiplerinin yıldızlarını da gölgede bıraktı. Fenerbahçe’de zaman zaman en ileri uçta, genellikle de forvet arkası oynayan Alex, 14 gol atıp, 4 asistte kaldı. Beşiktaş’ın el üstünde tutulan ismi Fernandes’in ise 5 gol ve 9 asisti var.

Taraftarın ‘Xelçuk’u
Taraftarların Barcelona’nın yıldızı Xavi’den esinlenerek, ‘Xelçuk’ lakabını taktığı yıldız oyuncu, frikikleriyle de gönüllerde taht kurmuş durumda. Yaptığı ekstra çalışmalarla kendisini geliştirmeye çalışan Selçuk’un yükselişi, Süper Final’de de Galatasaray’ın en büyük kozu olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ