Fener Çağlayan'da sahaya çıkıyor

1400 sporcu, 9 şube sorumlusu, teknik adamlar... Kaptanlar Alex de Souza, Ömer Onan, Nevriye Yılmaz... Pazartesi günü hepsi Çağlayan'da, Başkan Aziz Yıldırım'ın yanında...

Fener Çağlayan'da sahaya çıkıyor

Türk futbol tarihinin en kritik davasında Fenerbahçe tarihi bir sınav vermeye hazırlanıyor. Mahkemenin başladığı 14 Şubat’ta binlerce taraftarıyla Silivri’de Başkan Aziz Yıldırım ve tutuklu yöneticilere destek veren Sarı-Lacivertli ekipte, pazartesi günü kulüp bünyesindeki sporcular bayrağı devralıyor! 9 şube çatısı altında Sarı-Lacivertli forma için ter döken 1400 sporcunun Çağlayan Adliyesi’ne gitmesi planlanıyor. Şube sorumluları ile birlikte, teknik adamlar ve tüm takım kaptanlarının da mahkeme salonuna girmesi amaçlanıyor.

Efsane kadro Silivri’ye gidiyor


İzin alındığı takdirde Alex de Souza ile erkek basketbol takımı kaptanı Ömer Onan ve kadın basketbol takımı kaptanı Nevriye Yılmaz önderliğindeki kaptanların, salonda olması planlanıyor. Öte yandan bugün teknik direktör Aykut Kocaman ile Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve Semih Yuvakuran da Silivri’ye gidiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ