Evet, Ozan'ı istiyoruz

FANATİK yazdı, Samet Aybaba doğruladı. Dünkü idman öncesinde gazetecilere konuşan Beşiktaş'ın hocası, “Ozan İpek iyi bir futbolcu. Koşullar uygunsa neden olmasın” diye konuştu.

Evet, Ozan'ı istiyoruz

İlk kez FANATİK’in duyurduğu Beşiktaş’ın Bursasporlu Ozan İpek’le ilgilendiği haberini, Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Samet Aybaba da doğruladı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarıyla buluşan Aybaba, “Ozan İpek iyi bir futbolcu. Koşullar uygun olursa, neden bu transfer gerçekleşmesin? Ozan İpek’in menaceri, oyuncu kadro dışı kalmadan önce beni aradı. Ozan’ın Bursaspor’la sorunlar yaşadığını ve isteyip, istemeyeceğimizi sordu. Ben de ‘koşullara göre’ yanıtını vermiştim. Sonuçta bu yönetimin işi” ifadesini kullandı.

‘Son transfer İsmail!’
Savunmanın soluna takviye yapmayı düşünmediklerini dile getiren Aybaba, “Herkes sol kanada transfer yapacağımızı yazıyor. Böyle bir şey yok. Sola İsmail Köybaşı dönecek ve bu bölge için bir çalışmamız yok. İsmail, ligin 12. haftasında sahada olabilir. Sonuçta o da bir transfer gibi olacak” diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’la sorunlar yaşayan Ozan İpek, takım arkadaşlarıyla da tartışınca kadro dışı bırakılmıştı. Zaman zaman milli takıma da seçilen Ozan’la, Trabzonspor ve Galatasaray da ilgileniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ