MENÜ

Dream team vizyonda

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile başladı. Galatasaray'ın 2 golünü de Toulouse'dan kiralanan Umut Bulut (36, 87) atarken Kasımpaşa'nın golünü İlhan Eker (69) kaydetti.

Dream team vizyonda



Maçın ilk 15 dakikasında sürekli yer değiştiren Aydın ve Emre topu forvetlerle buluşturamadı. Zaman zaman tehlikeli ataklar yaratan Kasımpaşa’da 16. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Sarmov’un vuruşu Muslera’dan döndü. Topu önünde bulan Uche’nin kaleye giden vuruşunu ise Dany son anda engelledi.

Hamit sağa gelince...
İlk 25 dakikalık bölümün ardından orta sahaya bir kez daha müdahale eden Terim, Emre’yi Selçuk’un yanına gönderirken Hamit’i sağ tarafa çekti. Bu değişikliğin ardından her iki oyuncu da daha etkili oynamaya başladı. 26. dakikada Selçuk’un ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Umut vuruşunu yaptı, az farkla auta gitti. Bundan 2 dakika sonra ise Umut pasını Elmander’e verdi. Yıldız oyuncunun vuruşu az farkla dışarı gitti. Rakibinin direncini kırmaya başlayan Aslan baskıyı iyice artırdı. Maçın 35. dakikasında Elmander’e yapılan faulde atışı kullanan Emre ceza sahasındaki Umut’u topla iyi buluşturdu. Golcü oyuncu kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Son söz de Umut’un
İkinci 45 dakikaya iyi başlayan Cim Bom’da 52. dakikada Umut’un ara pasıyla ceza sahasına giren Hamit düzgün vurdu top direkten döndü. 69. dakikada Mora’nın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen İlhan kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Bu golden sonra demoralize olan Galatasaray oyundan düştü. Son bölümde tekrar oyuna ağırlığını koyan Cim Bom’da 87.dakikada Emre kornerden geri gelen topu içeri ortaladı, Umut kafayı vurdu ve takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1. Son dakikaları oldukça stresli geçen maçta başka gol olmadı ve Aslan sahadan 2-1 galip ayrıldı. Mücadeleden
3 puanla ayrılan Fatih Terim’in talebeleri taraftalarına bayram hediyesi verdi.

Metin Karabaş




Haberin Devamı
YORUM YAZ