"Bu gidişin dönüşü var"

“Tatil için Brezilya'ya gidiyorum ama en yakın zamanda geri dönmeyi ümit ediyorum. Galatasaray'da çok mutlu bir sezon geçirdim. Türkiye'de kalmak istiyorum. Umarım bu gerçekleşir”

"Bu gidişin dönüşü var"

Sezon başında İtalya’nın Juventus kulübünden kiralanan Felipe Melo, Galatasaray’la yaşadığı şampiyonluğun ardından İstanbul’dan ayrıldı. Kontratı bu ay sonunda bitecek olan Brezilyalı futbolcunun kiralık anlaşmasında, Galatasaray’ın 13 milyon Euro ödemesi halinde bonservisini alma hakkı bulunuyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın Melo için böyle yüksek bir ücreti gözden çıkarma gibi bir niyeti yok. Juventus’a dönmeyi kesinlikle istemediğini net bir şekilde dile getiren tecrübeli futbolcu için İtalyan kulübüyle pazarlık yapılacak. Galatasaray’ın bu çerçevede 5 milyon Euro’dan yukarı çıkmayı düşünmediği de gelen haberler arasında. Dün itibariyle ülkesi Brezilya’ya tatile giden Melo, konuyla ilgili olarak bir kez daha açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İtalyanlar da biliyor

İtalya’da Juventus’a yakınlığı ile bilinen Tuttosport Gazetesi’ne konuşan Felipe Melo, Galatasaray’da kalmak istediğini söyledi. Yıldız futbolcu, “Tatil için Brezilya’ya gideceğim. En yakın zamanda geri dönmeyi ümit ediyorum. Galatasaray’da çok mutlu bir sezon geçirdim. Türkiye’de kalmak istiyorum. Umarım bu gerçekleşir” açıklamasını
yaptı.

MİNİ YORUM

TUTTOJUVE.COM JUVENTUS MUHABİRİ GAETANO MOCCİARO: Conte, yüzde 99 istemiyor
İtalya’da şampiyonluğa ulaşan Juventus’un önümüzdeki sezon planlarında Felipe Melo yer almıyor. Takımı Serie A’da zirveye taşıyan teknik direktör Antonio Conte, bu sezon boyunca bir kez olsun ‘Melo’nun ismini ağzına bile almadı. Siyah-Beyazlılar’ın onunla ilgili olumlu düşündüğünü sanmıyorum. Conte orta alanda Andrea Pirlo, Arturo Vidal ve Claudio Marchisio olmasına rağmen bu bölgeye yeni bir alternatif arıyor. Bu düşüncede olması bile, Melo’ya takımda yer olmadığının en büyük kanıtı. Ben Conte’nin, Brezilyalı yıldızı yüzde 99 istemediğini düşünüyorum. Onunla Galatasaray’dan başka bir kulübün de ilgilenmediğini biliyoruz. Melo’nun geleceği, Galatasaray ile Juventus’un yapacakları görüşmeye bağlı. Juve’nin Melo’yu elden çıkarmak için fiyat konusunda da indirime gitmesi yüksek ihtimal.

YORUM YAZ