Bu da Aslan'ın Kagawa'sı!

Galatasaray'ın izlettirdiği ve Almanya 2. Ligi'nde Bochum forması giyen Takashi, Dortmund'un Japonya 2. Ligi'nden alıp Manchester United'a 20 milyon QEuro'ya sattığı Kagawa'ya benzetildi.

Bu da Aslan'ın Kagawa'sı!

Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon boyunca 5 kez çıplak gözle, tribünden izledi Takashi İnui’yi. Almanya 2. Ligi’nde Bochum forması giyen 24 yaşındaki futbolcu, her seferinde yetenekleri ve azmiyle kendisini izleyen yetkililerin takdirini kazandı. Teknik direktör Fatih Terim’e gelen son rapor, bu takdirin boyutunu da gözler önüne sermiş oldu. Hatırlanacağı üzere Borussia Dortmund, 2010-2011 sezonunun başında Japonya 2. Ligi’nde mücadele eden Cerezo Osaka takımının formasını giyen Shinji Kagawa’yı bonservis bedeli bile ödemeden renklerine bağlamıştı. Hiç kimse o zaman bu transferin nasıl bir etki göstereceğinin farkında değildi. Fakat Japon futbolcu, ilk yılında 37 maçta 15 gol 5 asist, geçen sezon da 52 maçta 22 gol 16 asistle oynayıp, 2 lig şampiyonluğuna da damga vurunca, 20 milyon Euro bedelle Manchester United’a transfer oldu.

Haberin Devamı

Bonservisi uygun olursa...

Bochum’da geçen sezon 30 maçta 7 gol ve 5 asistle oynayan Takashi İnui’nin de benzer bir etki yaratabileceği düşünülüyor. Forvet arkası oynayan 24 yaşındaki futbolcu, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Galatasaray, bonservisi uygun olursa bu transferi bitirmeye çalışacak.

YORUM YAZ