Beşiktaş'a verin gereğini yapalım!

Önce Fikret Orman'ı, sonra da Ünal Aysal'ı ziyaret eden Kadir Topbaş'ın, Galatasaray Başkanı'na, “Stadı Beşiktaş'la paylaşın, biz de çevre yollarını tamamlayalım” teklifini ilettiği öğrenildi

Beşiktaş'a verin gereğini yapalım!

Henüz kesin devir teslimi yapılmadığı için TT Arena üzerinde Galatasaray’ın söz hakkı olsa da GSGM ve TOKİ’nin de stat üzerinde belirli bir söz hakkı var. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın önceki gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etmesi dün de Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile buluşması Sarı-Kırmızılı camiada “Stat elden gidiyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Beşiktaş’ın stadının inşaatı bitene kadar Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul’daki diğer 4 statta (Arena, Olimpiyat, Saracoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan) iç saha maçlarını oynamaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Saracoğlu’nu istemediler

Son günlerdeki gelişmeler ise ibreyi TT Arena’ya çevirdi. Fikret Orman’ın Fenerbahçeli yöneticilerden gelen, “Gelin maçlarınızı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayın” teklifini geri çevirerek TT Arena’yı tercih ettiğini belirtmesi de Sarı-Kırmızılılar’ı bu teoriye inandırmakta yardımcı oluyor. Her iki başkanı da ziyaret eden Topbaş’ın ise bu projeye sıcak baktığı öğrenildi.

Metro seferi başlangıç!

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen ziyaretlerde Topbaş’ın, Ünal Aysal’dan Beşiktaş’ın maçlarını Arena’da oynaması için kolaylık göstermelerini rica ettiği öne sürülüyor. Galatasaray’ın, Beşiktaş’la belli bir süre Arena’yı paylaşması karşılığında ise çevre yollarının tamamlanması, giriş çıkışların daha kolay bir hale getirilmesi vaat ediliyor. Geçen hafta başlayan metro seferleri de bu planın hayata geçirildiğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Haberin Devamı

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ