MENÜ

‘4. yıldızı takmaya geldim'

Fenerbahçe’ye döndüğü için çok mutlu olan Moussa Sow, iddialı konuştu: Buraya 4. yıldızı takmak için geldim. Takımımı şampiyonluğa ulaştırarak bu görevimi tamamlayacağım.

‘4. yıldızı takmaya geldim'

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon 17 milyon Euro’ya (55.7 milyon TL) Al-Ahli’ye sattığı Moussa Sow’u, 1 yıllığına kiraladı. Senegalli yıldız, dün sabah saatlerinde İstanbul’a geldi. Golcü oyuncu, ağlayarak ayrıldığı havalimanında, taraftarların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

‘Keşke milli ara olmasa’

Sow, gelir gelmez iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten tecrübeli forvet, “Şu anda sabırsızlıkla Bursaspor ile oynayacağımız lig maçını bekliyorum. Keşke milli ara olmasaydı da bir an önce taraftarın önüne çıkabilseydim” diye konuştu. Moussa Sow, “Buraya 4. yıldızı takmaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, Fenerbahçe’yi şampiyonluğa ulaştırarak görevimi tamamlayacağım” ifadelerini kullandı.


Demba Ba'dan Moussa Sow'a: İkinci olmaya hazır ol!


Büyük fedakarlık

Moussa Sow, Al-Ahli yöneticileriyle yaptığı görüşmelerde, Sarı-Lacivertliler’e gelebilmek adına fedakarlığa hazır olduğunu söylemişti.

Sow, fedakarlığı sözde bırakmadı... Senegalli forvet, Al-Ahli’de normalde 4 milyon Euro (13 milyon TL) kazanıyordu.

30 yaşındaki forvet, bu sezon Fenerbahçe’den 2 milyon Euro (6.5 milyon TL) kazanacak. Yani maaşının yarısından feragat edecek.

Yusuf Dursun


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği'ni kabul etti

Haberin Devamı
YORUM YAZ