Asamoah transferinde son dakika

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan Kulübü Juventus, Ganalı futbolcunun bölgesine transfer yapamazsa oyuncuyu vermekten vazgeçecek. İtalya'da transfer dönemi bu gece Türkiye saatiyle 1'de sona erecek. Saatler ilerledikçe Galatasaray'a bir kötü haber de İtalya'dan geldi.

Asamoah transferinde son dakika

Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına geldiği Juventuslu Kwadwo Asamoah'da yeni gelişmeler yaşanıyor. İtalyadan gelen haberler Galatasaray taraftarını üzecek cinsten. Juventus'un Asamoah'ın yerine transfer yapmadan oyuncuyu satmak istemediği öğrenildi.

Transfere bitti gözüyle bakılıyor

Kwadwo Asamoah ismi uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde. Ancak Juventus cephesinin transfere sıcak bakmadığı öğrenildi. Dün geceden bu yana gelen son dakika haberlerde Sarı-Kırmızılı takımın Asamoah transferini bitirdiği yönündeydi. Galatasaray resmi twitter hesabının bu sabah yaptığı paylaşım ise taraftarı iyice heyecanlandırmıştı.

Juventus transfer yapmazsa bırakmayacak!

Galatasaray transfer komitesi oyuncuyu kadroya katmak için girişimlerini sürdürüyor. Juventus ile görüşmeler de devam ediyor ancak Siyah-Beyazlı kulüp oyuncunun yerine transfer yapmazsa Galatasaray'a olumsuz yanıt vereceğini bildirdi.

İtalya'da transfer bu gece bitiyor

Juventus Asamoah'ın bölgesine transferi bu gece yapmak zorunda çünkü İtalya'da transfer dönemi Türkiye saatiyle gece 01:00'de sona erecek.

İtalya'dan kötü haber

Galatasaray'ın transferinde büyük uğraş verdiği Asamoah, takımı Juventus'ta kalacak. İtalyan basınında yer alan haberlere göre İtalyan devinin Asamoah yerine transferini düşündüğü Leonardo Spinazzola transferini gerçekleştiremediği için Ganalı oyuncuyu Galatasaray'a vermekten vazgeçti.

Leonardo Spinazzola'nın menajeri Davide Lippi'nin İtalyan Sky Sport'a yaptığı açıklamada "Spinazzola'nın Juventus'a transferi için artık vakit kalmadı" dedi. İtalyan basını da Spinazzola'nın menajeri Lippi'nin bu açıklamalarının ardından Asamoah'ın en azından ilk yarı sonuna kadar Juventus'ta kalacağını iddia ettiler.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr


Haberin Devamı
YORUM YAZ