MENÜ

Beşiktaş'a bir sürpriz isim daha! Dieumerci Mbokani...

Beşiktaşlı bir yetkilinin, D.Kievli Dieumerci Mbokani’nin transferi için oyuncunun menajeri ile Monte Carlo’da görüşme yaptığı ortaya çıktı. Kongolu forvet için yıllık 3 milyon Euro’yu aşkın bir ücret istendi. Bu fiyatı fazla bulan Siyah-Beyazlılar, indirim yapılması halinde tekrar masaya oturacak.

Beşiktaş'a bir sürpriz isim daha! Dieumerci Mbokani...

Forvet arayışları içinde olan Beşiktaş’ın, Dieumerci Mbokani’nin transferi için Monaco’da bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı kulüp adına bir yetkili, bonservisi Dinamo Kiev’de olan Kongolu oyuncunun menajeri ile Monte Carlo’da bir araya geldi.

Yapılan transfer görüşmesinde Mbokani’nin temsilcisi, şu anda futbolcusunun 3 milyon Euro’ya yakın bir para kazandığını ve bu rakamın üzerinde bir fiyat istediğini kaydetti.

Oğuzhan Özyakup kararını verdi!

Beşiktaş kanadı ise fiyatı yüksek bulduklarını belirtip rakamın aşağı çekilmesini istedi. Mbokani’nin menajerinin aynı zamanda Dinamo Kiev’in bonservis olarak 7 milyon Euro istediğini de ifade ettiği öğrenilirken Siyah-Beyazlılar’ın düşüncesinin oyuncuyu kiralamaktan yana olduğu kaydedildi.

Sosa'da flaş gelişme!

EN PARLAK SEZONU 2012-13

Fiyatı yüksek bulan Siyah- Beyazlılar’ın indirim yapılmaması halinde Mbokani defterini kapatacakları öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de küme düşen Norwich City’de forma giyen 31 yaşındaki oyuncu, 29 lig maçında 7 gole imza attı. Anderlecht, Wolfsburg, Monaco, Standard Liège gibi önemli takımların da formasını giyen Mbokani en parlak dönemini 2012-13 sezonunda yaşadı. Anderlecht formasıyla ligde 19 gol atan Kongolu, Şampiyonlar Ligi’nde de 6 kez fileleri sallamıştı.

Kaynak: Habertürk

İşte Mario Gomez'in istediği para

Haberin Devamı
YORUM YAZ