Özbek cepten yemeye devam ediyor

Galatasaray Başkanı Özbek, dün sabah Florya’ya gitti, kardeşi Mehmet Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve kulüp doktoru Yener İnce’yle bir araya gelerek, takımdaki kötü gidişatı masaya yatırdı. Öte yandan başkanın, futbolculardan borçsuzluk kağıdı alabilmek için 1 milyon Dolar kendi cebinden para verdiği öğrenildi.

Özbek cepten yemeye devam ediyor

Sarı-Kırmızılı kulüpte, kötü gidişe dur demek için çözüm aranıyor... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’ne çıkarma yaptı. Burada kardeşi Mehmet Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve kulüp doktoru Yener İnce ile bir araya geldi. Artık takımın düzlüğe çıkması için neler yapılabileceğini görüşen Özbek, öncelikle sakatlıkların bir an önce giderilmesini istedi ve detaylı bilgi aldı. Ardından futbolculardaki isteksiz görüntünün nedenini öğrenmeye çalışan Özbek, bundan sonra Florya’ya daha sık geleceğini anlattı. Başkanın önümüzdeki günlerde takımla da bir toplantı yapacağı ve sezonu en iyi yerde bitirebilme adına görüşlerini ileteceği öğrenildi.

TÜM SİSTEM DEĞİŞİYOR

Bu doğrultuda bir süre önce değişen prim sistemine ek olarak, Florya’da ceza sistemi de uygulanmaya başlanacak. Ayrıca oyuncuların saha içi istatistik verileri incelenerek, düşüşte olan isimlerden deyim yerindeyse hesap sorulacak. Söz konusu veri çalışması yapılırken, teknik heyetle de koordineli olarak hareket edilecek.

YİNE CEBİNDEN ÖDEDİ

Galatasaray’ın başına geçtikten sonra milyon Dolarlar tutarında şahsi kefaletin altına imzasını atan Dursun Özbek, cepten yemeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu son olarak, 3 aydan 3 aya alınan ‘borçsuzluk kağıdı’ için, futbolculara 1 milyon Dolar kendi hesabından ödeme yaptı. Özbek, futbolcu alacaklarının zamanında ödenmesi konusuna büyük özen gösteriyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ