Gervinho pazarlığı

Sarı-Kırmızılılar, Al-Jazira'ya gitmek istemeyen Fildişili golcü için kulübü Roma ile temasa geçti. Bonservisi yüksek olan oyuncu için kiralık formülü devreye sokuldu. İtalyan ekibinin, cevabı bekleniyor.

Gervinho pazarlığı

Önümüzdeki sezon Türkiye’de elde ettiği çifte kupalı sezonu tekrar yaşamak ve 1 numaralı kupa olan Şampiyonlar Ligi’nde ise adından söz ettirmek isteyen Galatasaray, Lukas Podolski’nin ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. Öncelikli olarak forvet hattındaki çalışmalarını titizlikle sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın kurmayları, Roma’nın yıldızlarından Gervinho’nun transferi konusunda İtalyanlar’la temasa geçti. Salih Uçan’ın da formasını giydiği Çizme temsilcisi, senelik 3 milyon Euro kazanan Fildişili oyuncusuyla yollarını ayırıp, yüksek yıllık ücretinden kurtulmak istiyor.

Devler Ligi’ni istiyor

28 yaşındaki futbolcuyu öncelikli olarak bonservisiyle satmak isteyen Roma, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira’dan gelen 12 milyon Euro’luk ücrete ‘Tamam’ dedi. Ancak oyuncu, kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde olan bir Avrupa takımında devam etmek istediğini açıkladı. Gervinho’yu yüksek bonservisi sebebiyle, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Cim Bom da, bu yöndeki teklifini karşı tarafa iletti. Eğer İtalyanlar, bu teklife sıcak bakarsa, Gervinho’nun da Cim Bom’a gelebilme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

Metin Karabaş


Felipe Melo kararını verdi


TRANSFER ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Ondan vazgeçilmiyor


Cim Bom, golcü arayışlarında daha önce de gündeme gelen Tottenham’ın İspanyol forveti Roberto Soldado için bir kez daha nabız yoklamaya başladı. Öncelikli olarak tercihini İspanya’ya dönmekten yana kullanan Soldado’ya buradaki kulüplerden bir teklif gelmedi. Harry Kane’e formayı kaptırdıktan sonra İngiltere’den ayrılmak isteyen ve daha fazla forma giyebileceği bir yere gitmek isteyen 30 yaşındaki golcü için Aslan, Tottenham’ın kapısını yeniden çaldı. Tarafların görüşmesinde iş artık sonuca kaldı.

Öncelik Maksimovic

Savunma için düşünülen ilk aday olan Younes Kaboul’un Sunderland’e gitmesi sonrasında Galatasaray için iki stoper adayı gündemin ilk sırasına yerleşmişti. Tottenham’da oynayan Vlad Chiricheş konusunda İngiliz ekibinin henüz 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gitmemesi, rotayı Torino’da forma giyen Nikola Maksimovic’e çevirdi. İtalyan ekibinin 23 yaşındaki Sırp oyuncusu için temaslarını sıklaştıran Galatasaray, önceliğini şu an itibariyle Maksimovic’e vermiş durumda.

Karar aşamasında

Manchester United’ın yeni sezon öncesi yapılan kamp kadrosuna dahil edilmeyen ve takımla yollarını ayırması kesinleşen Brezilyalı sağ bek Rafael, halen Galatasaray’ın gündeminde yer alıyor. Oyuncunun taliplerinin bir hayli fazla olması, görüşmelerin de hızlı ilerlemesini engelliyor. Cim Bom’un yanı sıra Portekiz’den Benfica, İtalya’da da Roma ve Fiorentina’nın istediği ve karar aşamasında olan
25 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibine teklif yapıldı, şartlar da zorlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ