Sneijder'in aklı gitti kendi kaldı

Sneijder, “Durumun nedir, ayrılıyor musun?” diye soran takım arkadaşlarına, “Juventus beni çok heyecanlandırdı. Sanırım gidiyorum” dedi, kulislerde buz gibi bir hava esti. İstanbul'da dün yapılan zirve ise dengeleri değiştirdi... Hollandalı'nın menaceri, İtalyanlar'ın teklifini iletti, Aslan net yanıt verdi: 20 milyon Euro önermiyorsanız devre arası asla.

Sneijder'in aklı gitti kendi kaldı

Galatasaray’da son günlerin en çok tartışılan konusu Sneijder’in durumu. Çünkü adı sürekli ayrılıklarla anılan Hollandalı yıldız için Juventus devreye girdi ve İtalyan ekibi bu transferdeki isteğini doğruladı. Tüm bu gelişmelerin üzerine bir de deneyimli oyuncunun, takım arkadaşlarıyla görüşmesi eklendi. Sneijder, “Durumun nedir, ayrılıyor musun?” diye soran dostlarına, “Juventus’un planları ve teklifi beni çok heyecanlandırdı. Sanırım gidiyorum” dedi. Bu haber kısa sürede kulislerde yankı buldu, derin bir endişe oluştu.

Görüşmede buz gibi hava...

Bu atmosferde Sneijder için dün kelimenin tam anlamıyla bir kader zirvesi yapıldı. Oyuncunun menaceri Guido Albers ve 2 avukat, İtalyanlar’ın teklifini iletmek üzere İstanbul’a geldi. Galatasaray’ı bu görüşmede, Başkan Duygun Yarsuvat’ın yetki verdiği Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak temsil etti. Juventus’un teklifi masaya yatırıldığı anda Sarı-Kırmızılı idareciler, “4. yıldız sezonundayız. Ligin ikinci yarısında Sneijder’e çok ihtiyacımız olacak. O nedenle de şu an için satmak gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Tabi ki 20 milyon Euro’luk (Yaklaşık 60 milyon TL) satın alma bedelini yatırmanız halinde durum değişir” sözleriyle adeta transfer yemeğini başlamadan bitirdi. Yemekten sonra Guido Albers de Sneijder’i aradı ve toplantıyı özetledi: Bu sezon sonuna kadar İstanbul’dayız. Galatasaray seni devre arasında satmıyor. Artık bu konuları değil, 4. yıldızı düşün.

Haberin Devamı
YORUM YAZ