"Rüya takımın kaptanı olacaksın"

Milli futbolcuya, “Real'de ne alıyorsan, burada da aynı rakamı alacaksın” diyen Sarı-Kırmızılılar, “Devler Ligi'nde büyük işler yapmak için rüya takımı kurmayı hedefliyoruz. Sana da kaptanlığı vermek istiyoruz” sözleriyle işi bitirdi.

"Rüya takımın kaptanı olacaksın"

Galatasaray’da Hamit Altıntop transferi için geri sayıma geçildi. Tecrübeli futbolcunun, “Evet, Galatasaray’da anlaştım” sözleriyle ayyuka çıkan bu transferin perde arkasını FANATİK aralıyor. İşte madde madde, Sarı-Kırmızılılar’ın Hamit Altıntop’u ikna ediş süreci:

Haberin Devamı

‘Seni mağdur etmeyeceğiz’

1- “Para konusunda seni mağdur etmeyeceğiz. Real Madrid’de ne alıyorsan, burada da aynı rakamı alacaksın. Şampiyonlar Ligi’nde alacağımız sonuçlara göre ekstra primle birlikte ücretin İspanya’dakinden daha fazla olacaktır.”
2- “Tecrübenle takımdaki herkesin ağabeyi olacaksın. Ayrıca transfer bombalarımız sürecek. Devler Ligi’nde büyük işler yapmak için rüya takımı kurmayı hedefliyoruz. Sana da kaptanlığı vermek istiyoruz.”
3- “Real Madrid büyük takım, evet... Ancak Galatasaray markasının değerini de dünya biliyor. Unutma ki Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımda forma giyeceksin. Arena’daki muhteşem atmosfere de bayılacaksın.”
4- “Milli takımdaki geleceğin için de önemli bir karar vermek zorundasın. Real Madrid’de sürekli forma giyemiyorsun. Galatasaray’a geldiğinde 2014 Dünya Kupası elemeleri için A Milli Takım’ın da vazgeçilmezi olacaksın.”

Haberin Devamı

Ukrayna maçından sonra

Sarı-Kırmızılı yönetimin bu transferi pazartesi günü kamuoyuna duyurması bekleniyor. Hamit Altıntop’un Florya’ya gelişi ise 5 Haziran’daki Ukrayna maçının hemen ardından olacak.

Mehmet Demircan

YORUM YAZ