MENÜ

Trabzonspor transferde gaza bastı! Hırvat futbolcuya yakın takip

Trabzonspor, gelecek sezon transfer çalışmaları için gaza bastı. Karadeniz ekibi, Hırvat yıldız futbolcuyu listeye ekledi ve yakın takibe aldığı kaydedildi.

Trabzonspor transferde gaza bastı! Hırvat futbolcuya yakın takip

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Bordo-mavili ekip, listesine aldığı Hırvat yıldızı yakın takibe aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MUHAMMED CHAM İKNAYA YAKIN

Barisic, Lundstram ve Dragus’un ardından Trabzonspor’un anlaşmaya çalıştığı 4. oyuncu olan Muhammed Cham ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildi. Ligue 1’de son sırada yer alan Clermont’tan ayrılma kararı alan 23 yaşındaki 10 numara, Bordo-Mavililer’in teklifine sıcak bakıyor. Taraflar arasında ufak pürüzler kaldı. Fransız kulübüyle ise bonservis pazarlıkları devam ediyor.

Trabzonspor transferde gaza bastı Hırvat futbolcuya yakın takip

HIRVATLAR’DAN ERLİC İDDİASI

Hırvatistan basını, stoper arayan Trabzonspor’un Sassuolo forması giyen Martin Erlic’i transfer etmek istediğini yazdı. 26 yaşındaki savunmacı, bu sezon Serie A’da 29 karşılaşmada oynadı. Sassuolo, İtalya Ligi’nde 19. sırada yer alırken, kümede kalma mücadelesi veriyor. Sassuolo’nun Serie B’ye düşmesi durumunda Erlic kesinlikle takımdan ayrılacak. Bordo-Mavililer’in 1.93’lük stoperi uygun bir maliyetle kadrosuna katabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor transferde gaza bastı Hırvat futbolcuya yakın takip

GAGLİARDİNİ’YE YAKIN TAKİP

Orta saha transferinde çalışmalarını tam gaz sürdüren Trabzonspor, Hamburg forması giyen Benes’i ikna edebilmiş değil. Hırvat futbolcu, pek çok kulüpten teklif alırken, Bordo-Mavililer’in ilgisine olumlu yanıt vermedi. Fırtına’nın yakından takip ettiği isimlerden biri ise Roberto Gagliardini. İnter’den ayrıldıktan sonra Monza’ya giden ve bu sezon Serie A’da çıktığı 31 maçta 1 gol, 2 asistlik skor katkısı gösteren 30 yaşındaki futbolcu için nabız yoklaması sürüyor. Orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Gagliardini, 7 kez İtalya Milli Takımı’nda oynadı. Gagliardini’nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor transferde gaza bastı Hırvat futbolcuya yakın takip

YORUM YAZ