MENÜ

Yıldız isimden Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber!

Bir yandan Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlaması için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı - kırmızılılara bir süredir peşinde oldukları yıldızdan bir iyi bir de kötü haber geldi. İşte detaylar...

Yıldız isimden Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber!

Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk eden Galatasaray, kırmızı-beyazlı rakibini 6-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren sarı - kırmızılılar diğer yandan ise gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Haberin Devamı

GELENLER VE GİDENLER OLACAK

Galatasaray'da kadroya katılacak yeni isimler olacağı gibi, yolların ayrılacağı oyuncular da olacak. Sarı - kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk'un listesi doğrultusunda izlenen oyuncularla ilgili raporlar hazırlanırken, oyuncuların formasını giydiği kulüplerle de temaslar başladı. Futbol Direktörü Cenk Ergün yoğun bir mesai gerçekleştiriyor.

GALATASARAY'A BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABER

Galatasaray'ın orta alan için ilgilendiği isimlerden birinin de Lazio'da forma giyen Matteo Guendouzi olduğu iddia edilmişti. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Lazio'nun bir dönem Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'da da görev yapan teknik direktörü Igor Tudor'un oyuncuyu kadrosunda istemediğini duyurdu.

Haberin Devamı
Okan Buruk: Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu

KÖTÜ HABER BONSERVİS BEDELİ

Hırvat teknik adamın kadrosunda yer vermek istemediği yıldız oyuncu için İtalyan ekibinin yönetimi oyuncuyu satma çalışmalarına başladı. Yine İtalyan basınına göre kulüp, Tudor'un kadroda görmek istemediği Fransız yıldız için 30 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli beklentisi içinde.

Yıldız isimden Galatasaraya bir iyi bir kötü haber

25 yaşındaki oyuncuyu Marsilya'dan 1 milyon Euro karşılığında kiralayan Lazio, sezon sonunda yıldız ismin 13 milyon Euro'luk zorunlu bonservis bedelini ödeyecek.

Yıldız isimden Galatasaraya bir iyi bir kötü haber

YORUM YAZ